Hygetropin bivirkninger

October 21

Hygetropin er en kraftig hormon som er brukt for å forebygge aldring og bistå i muskelbygging. Hygetropin typisk injisert inn i en persons kropp med en nål. Som enhver narkotika eller injiseres hormon, er det mulige bivirkninger som kan påvirke en persons livskvalitet og generell helse. En person som velger å bruke hygetropin bør bare gjøre det under oppsyn av en medisinsk faglig.

joint Hevelse

En mulig bivirkning av å bruke hygetropin er hovne ledd. Hevelsen er vanligvis sett først i hender, føtter og knær. En person som merknader hevelsen bør holde nøye øye med hvor stor hevelse blir. Hvis den holder seg konsekvent eller minsker, bør det ikke være grunn til bekymring, men hvis det vedvarende vokser, bør han eller hun vurdere å bruke hygetropin for en lengre periode.

Leddsmerter

Sammen med hovne ledd, kan leddsmerter også være en bivirkning ved bruk hygetropin. Smerten begynner som mindre smerter som kan gradvis vokser i intensitet. Smerten er vanligvis i hender og knær. Leddsmerter kan behandles med en smertestillende, men bør diskuteres med en lege for å se om noen fremtidige skader i leddene er mulig.

Karpaltunellsyndrom

Hvis leddsmerter går ubehandlet eller ukontrollert, kan det fort utvikle seg til carpal tunnel syndrom. Carpal tunnel syndrom er når median nerve i håndleddet blir trykket forårsaker smerte, nummenhet og svakhet i hånden. Symptomene begynner sakte, og vil intensivere som tilstanden henger. En person kan føle prikking i hånden, et svakt grep og brennende smerter i leddene.

Væskeansamling

En annen vanlig bivirkning ved bruk hygetropin er væskeansamlinger. Hvis kroppen beholder for mye vann er det mulig å utvikle hovne føtter og ankler, noe som fører til mer komplekse problemer. Vannretensjon er et resultat av vann lekker inn i vev i hele kroppen fra blodet. Noen individer ta en vann pille å behandle dette symptomet og rense kroppen for overflødig vann.

betraktninger

Bruk alltid hygetropin under ledelse av en medial lege. En person som opplever bivirkninger kan fortsatt bruke hygetropin men må kanskje redusere den ukentlige beløpet. Han eller hun må ta andre medikamenter for å bekjempe noen av bivirkningene fra hygetropin. I slike situasjoner må en person veie den fordel i forhold til den mulige langvarig virkning.