Hva er laparoskopisk Gastric Bypass Surgery?

June 30

Laparoskopisk gastric bypass kirurgi er en av de mest minimal invasiv av alle de forskjellige vekttap surgeries. Når pasienter har denne prosedyren, er sykehusoppholdet bare mellom en og tre dager, og de kan bare gå glipp av opptil to ukers arbeid. I motsetning til andre former for fedmekirurgi er minimal skjæring involvert også.

små åpninger

I laparoskopisk gastric bypass kirurgi, leger gjør fire til seks små åpninger rundt mageregionen. Kirurger kan da passere lys, kamera og kirurgiske instrumenter til magen.

Karbondioksid

Den Kirurgisk Weight-Loss Center ved Cleveland Clinic sier at karbondioksid brukes under prosedyren for å blåse opp magen. Dette gjør at kirurger til å se magen bedre.

Mindre kirurgiske instrumenter

I laparoskopisk gastrisk bypass kirurgi, kirurgiske instrumenter som brukes for fremgangsmåten er omtrent bredden av en blyant.

Regulerbar

Denne minimalt invasive prosedyren innebærer å plassere et justerbart bånd rundt magen for å cinch det. Dette båndet kan strammes eller løsnes etter kirurgi etter behov.

Vekttap

Det amerikanske National Library of Medicine sier at denne formen for fedmekirurgi ikke har de samme dramatiske vekttap statistikk som gastric bypass operasjon. Men det har ikke mange av bivirkninger - som underernæring og vitaminmangel - som gastric bypass.