Hvordan å behandle mage virus symptomer

July 6

Hvordan å behandle mage virus symptomer


Millioner av mennesker verden over erfaring mage virus hvert år. Ingen er immun mot å få en mage virus; det kan påvirke hvem som helst, fra babyer til eldre. De fleste tilfeller vare fra én til tre dager, men noen mennesker har vært kjent for å være syk i en uke med det. Et magevirus ikke faktisk finner sted i magen, men i tynntarmen. Ved å behandle symptomene, kan du finne lindring og være i stand til å bli bedre, raskere.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle mage virus symptomer

1 Drikk rikelig med væske. Et magevirus resulterer ofte i at du kaster opp eller har diaré. Dersom diaré er veldig dårlig, da har du kanskje bli dehydrert. Drikke mye væske som vann eller sportsdrikke kan bidra til å fylle og hydrat kroppen din. Det vil også bidra til å få deg fortere frisk. Hvis du får veldig dehydrert, kan du få satt på sykehuset og satt på en IV.

2 Ta paracetamol. Mange mennesker opplever en feber som kan kjøre opp så høyt som 104 grader F. Ta en dose av paracetamol kan bidra til å senke temperaturen. Paracetamol kan også arbeide for å lette smerter og plager forbundet med et magevirus.

3 Få hvile. Når du har et magevirus, kan du føle deg trøtt og tappet for energi. Å få nok hvile er en av de beste måter å behandle denne magevirus symptom. Du kroppen helbreder seg selv mens du sover, og dette går for når du er syk, også. Ikke får nok hvile kan faktisk holde deg fra å bli bedre.

4 Spis myk, bland matvarer. Med et magevirus, trenger du ikke å spise noe krydret eller stekt. Mat som gelatin, kjeks og toast sitte lett på en syk magen og bør spises. Chicken noodle soup er en annen mat som ikke vil velte en allerede syk magen. Noen ganger, skjønt, magen ikke kan håndtere noe mat. Det er på denne tiden at du bare bør drikke mye og ikke bekymre deg om å spise til du er klar.

5 Bruk en varmepute. Magekramper noen ganger følge et virus. Mens paracetamol kan bidra til å lindre smerter forbundet med magekramper, er en annen måte å sette en varmepute mot magen. Ikke legg varmeputen på høy og deretter direkte på huden din som det kunne brenne deg.

Hint

  • Spør en lege før du tar antidiarrheal medisin, som viruset trenger for å kjøre det kurset, noe som betyr at diaré må slutte på sin egen.
  • Antibiotika fungerer ikke for et magevirus og bør ikke tas med mindre en lege forteller deg.