Hva er grensene for opplæring?

September 21
Hva er grensene for opplæring?

Terskeltrening er et begrep som beskriver en metode for atletisk condition brukes av utholdenhetsutøvere - å bestemme intensitet og til slutt forbedre ytelsen - når engasjerende i utholdenhetsidretter som sykling, svømming og langdistanseløping. Når du ser løpere sjekke deres pulsmåler mid-skritt, er de mest sannsynlig å overvåke deres aerob terskel eller prøver å holde pulsen mellom en viss rekkevidde. Den anaerobe eller terskel, LT, er en annen metode for å måle treningsintensiteten, men kan også måles ved å overvåke hjertefrekvensen.

aerobic Threshold

Aerobic terskel kan defineres som det maksimale nivået som du fortsatt arbeider i din aerobe sonen. Ifølge Joel Friel, MS, forfatter av "The Triathlete s Training Bible", når du prøver å optimalisere trening, utholdenhetsutøvere prøver ofte å gjentatte ganger understreke ulike fysiologiske systemer. For eksempel når det kommer til den aerobe systemet, kan idrettsutøvere målrette sine aerob terskel som understreker alle nøkkelsystemer som lunger og hjerte. Trening på aerobic terskelen er en måte å forberede kroppen til å tåle stress for å utføre for lange perioder av gangen, som i en utholdenhet rase. Corerunning.com beskriver din aerobe terskel som en intensitet du kan kjøre på i timevis.

Anaerob eller terskel

Sport Fitness Advisor definerer terskel i vitenskapelige termer, som punktet under trening for å øke intensitet, hvor blodlaktat begynner å hope seg opp over hvilenivå, hvor blodlaktatnivåer stiger kraftig. Dette kan føre til muskelsmerter og tretthet utføring den generelle ytelsen til utholdenhetsutøvere. En enkel måte å måle laktat terskel treningsintensitet er ved å overvåke hjertefrekvensen med den forutsetning at terskel vil skje på 85 til 90 prosent av maksimal hjertefrekvens.

testing

I tillegg til å overvåke hjertefrekvens, finnes det andre testmetoder for å måle laktat terskel. Noen løpere faktisk bruke en laktat analysator og en blodprøve, noe som er oppnådd med en tapp stikk i finger. Målinger blir tatt ved forskjellige hastigheter. Hastigheten der blodlaktat raskt pigger opp er utøveren terskel. Den Conconi testen er et mål på puls i forhold til hastighet. Punktet der pulsen øker langsommere enn hastigheten din kan også vurderes terskel, ifølge Running Online.

Opplæring

Fitness eksperter anbefaler at for å forbedre din aerobe terskel, bør du løpe eller trene rett under det en kontinuerlig tempo i 30 minutter eller lenger. En annen måte å forbedre den aerobe terskel, er å bli mer effektiv når du trener - eller mer økonomisk med oksygenopptak. Trening for å forbedre din terskel gjøres best ved å kjøre eller svømme ved eller like over LT tempo. Kjører Online anbefaler kjører på eller over LT tempo i minst 20 til 40 minutter for å oppnå de mest effektive resultater.