Hvordan å støtte nyrefunksjon

June 21

Nyrene er integrert for helsen. De er ansvarlig for å lage urin og hjelpe våre organer i excreting avfall, blant annet. Holde nyrene fungerer og sunt er viktig for din generelle velvære. Ta noen enkle grep for å sikre at nyrene holde fungerer.

Bruksanvisning

Støtte nyrene

1 Tren regelmessig. Trene regelmessig vil bidra til å holde kroppen frisk og i form. Fedme er en ledende årsak til diabetes, noe som kan føre til nyresvikt. Øvelse også fremmer et sunt hjerte og blodtrykket, noe som er bra for nyrene også.

2 Drikk åtte til ti glass vann om dagen, og prøve og holde seg til renset vann i motsetning til på. Vann fra springen kan inneholde høyt metallinnhold og disse metallene kan være skadelig for nyrene helse.

3 Et annet skritt å sunn nyrene er å få riktig mengde grønnsaker og frukt, som gir nyrene næringsstoffer som vitaminer og antioksidanter. De beste frukt for nyrene er mørke frukter som svisker og tyttebær, som er tunge på antioksidanter. Få tre til fire porsjoner med både frukt og grønnsaker daglig.

4 Senk inntaket av salt og høy-natrium matvarer. Salt kan øke blodtrykket, og høyt blodtrykk kan være taxing på nyrene og bidra til nyresvikt i fremtiden. Prøv å unngå høy natrium fastfood, fet mat eller stekt mat.

5 Begrens alkoholinntaket. Tung drikking, særlig over en lang tidsperiode, kan skade kroppen sterkt. Alkohol øker blodtrykket, kan føre til fedme og kan føre til diabetes, som alle kan føre til at nyrene til å mislykkes.

6 Sjekk din protein inntak. Mens protein er en viktig del av et sunt kosthold, hvis du spiser for mye den kan overarbeid nyrene. For å finne ut hvor mye protein kroppen din trenger, snakk med legen din.