Hvordan få Health Care for Free

January 5

Hvordan få Health Care for Free


Tilgang til rimelige helsetjenester er en topp bekymring for både familier, så vel som de som er single. Den manglende evne til å betale for behandling stopper mange mennesker fra å søke helsehjelp for kroniske, forbigående og selv emergent forhold. Siden unnlatelse av å behandle mindre helseproblemer kan føre til store problemer, er tilgang til egnet seg kritisk. Du kan være i stand til å få gratis helsetjenester avhengig av faktorer som økonomisk nød, bolig og helsetilstand.

Bruksanvisning

1 Samle støtte bolig og økonomisk dokumentasjon. Gratis helseprogrammer har strenge kvalifikasjons regler som må oppfylles før programmere aksept. Å vente til siste minutt for å gi nødvendig dokumentasjon kan forsinke tilgang til omsorg du trenger. Selv om spesifikke retningslinjer vil bli utstedt av hver leverandør, er enkelte dokumenter mer spurt enn andre. Lage kopier av aktuelle selvangivelse, betale stubber og staten identifikasjon for hver husholdning medlem vil plassere deg fremover i jakten på gratis helsetjenester.

2 Vurdere din generelle helsetilstand. Aksept i noen gratis helseprogrammer er avhengig av din nåværende helsetilstand eller sykdomsprogresjon. For eksempel, noen klinikker tilbyr gratis helsehjelp til gravide kvinner. Andre klinikker tilbyr gratis helsehjelp til dem diagnostisert med hiv. Å vite din status gjør søker etter gjeldende gratis helsetjenester mye enklere.

3 Søk om statsstøttede helseprogrammer. Programmer som Medicaid og Helse Choice gi gratis helsetjenester for de møte alder, inntekt, bolig og helse tilstand krav. Flere divisjoner kan eksistere innenfor hvert program å øke muligheten for aksept. For eksempel er Medicaid bistand delt inn i undergrupper, inkludert gravide kvinner, barn og blinde. Bistand kan også være tilgjengelig for å dekke medisinske kostnader forbundet med tidligere regninger hvis du er tatt opp visse programmer. Kontakt din lokale avdeling for sosiale tjenester for oppdaterte aksept standarder og prosedyrer.

4 Visit gratis klinikker i ditt område. Mange lokalsamfunn har utpekt klinikker for å gi gratis helsehjelp til medlemmer. Disse typer klinikker vanligvis opererer på et begrenset tidsplan som annenhver fredag ​​ettermiddag, 18:00-20:00 Noen gratis klinikker kan bare godta lege henvisninger eller være tilgjengelig etter avtale beskyttet. Siden det kan også være bosted og inntekt krav, ring for detaljer. Statlig drevet helse avdelinger og samfunnet støttet helsestasjoner gir ofte disse tjenestene.

5 Delta på gratis helsemesser. Dra nytte av periodiske helseundersøkelser som tilbys av både offentlige og private helsemyndigheter. Blodtrykk sjekker, influensa skudd og kolesterol screenings er blant de mange områder rutinemessig håndteres i disse gratis arrangementer. Henvisninger til å behandle problematiske funnene kan til og med gratis. Helse messer er vanligvis planlagt uker i forveien og ligger på velkjente samfunnet steder. Hyppige samfunnet oppslagstavler og aviser for å lære om disse hendelsene.

Hint

  • Å registrere seg for kliniske studier er en annen måte å få tilgang til gratis helsetjenester. Du kan også kvalifisere til å motta betaling for tjenester.
  • Aldri gi feil opplysninger informasjon om kvalifiseringsprogrammer. Dette kan føre til uønskede handlinger, blant annet bøter og utestengelse fra å få tilgang til fremtidig bistand.