Slik starter en Home Health Aide Training School

December 25

Slik starter en Home Health Aide Training School


Skoler for hjem helse hjelpere gi lærings grunnlag for klientbasert bistand for god livskvalitet. Som paraprofessionals, hjem helse hjelpere bistå med daglige gjøremål i et miljø der kundene føler seg mest trygge. Den aide plikt er å følge klientens individuelle serviceplan (ISP) som ledes av en sykepleier, ifølge New Mexico Department of Health. Videre må skolene følge omfanget-of-service trening skissert av 42 CFR 484,36 av Electronic Code of Federal Regulation retningslinjer. Medhjelpere og sertifisert sykepleier assistenter regnes de samme eller svært lignende klassifiseringer.

Bruksanvisning

1 Følg kommunale prosedyrer for å etablere skolen din som en juridisk enhet som styres av din lokale utenriksminister kontor eller bedrift oppfordring kontor. Få fra disse kontorene enhver nødvendig lisens som er nødvendig for å gjennomføre skolen din. Ettersom enkelte land ikke krever tillatelse. Lag en læreplan for elevene ved først å finne en hederlig bok og arbeidsbok som dekker alle hjem helse aide prosedyrer som kreves i henhold til statlig regulerte retningslinjer.

2 Finn et hederlig bok ved å søke pålitelige databaser som tilbyr sykepleie bøker og rekvisita. La din sykepleier til å forberede undervisningen ved hjelp av spørsmål og praksis leksjoner som er skissert i boken og arbeidsbok. Forbered leksjoner fra boken som dekker kommunikasjonsferdigheter, inkludert dokumentasjon, observasjon ferdigheter og klientstatusrapportering.

3 La din sykepleier for å forberede leksjoner fra boken som drøfter hvordan å lese og ta opp respirasjon, kroppstemperatur og puls. Forbered leksjoner som dekker prosedyrer for smittevern, body-funksjonselementer og endringer som må rapporteres til veiledere og redningspersonell. Cover fag som rense miljøet, hvordan å fortelle forskjellen mellom krise og ikke-nødsituasjoner og de fysiske og følelsesmessige behovene i befolkningen av eldre og funksjonshemmede klienter.

4 Adresse temaer som respekt, herunder respekt for klienten personvern og eiendom. Dekk hygienetiltak er inkludert ulike typer bading, toalettbesøk, munnhygiene og hud-hår-neglepleie. Forbered deg på diskusjoner om sikker overføringsteknikker, omfanget av bevegelse teknikker og posisjonering prosedyrer.

5 Forbered leksjoner som dekker ulike ernæringsmessige kravene til kunder og riktig medisinering hjelp. Forbered tester som dekker alle føderalt nødvendige aspekter av trening for å forberede studentene til å passere en sertifisert Nursing Assistance (CNA) kompetansetester. Inkluderer kostnadene av lokale CNA testing avgifter i din trening skolepenger.

6 Lag en etablert tidsplan som dekker all nødvendig opplæring før ferdigstillelse. Skissere tidsplan for å inkludere en innledende 16 timer med klasseromsundervisning før slik at studentene skal starte noen veiledet praksis (hands-on trening), da dette er nødvendig av den føderale regjeringen. Gi minst 75 timer med klasseromsundervisning som dekker pensum.

7 Del 75 timer med trening for å inkludere et minimum av 16 timer som er dedikert til veiledet-praktisk opplæring av en sykepleier bare. Kjøp opplæringsmateriell for å tillate elevene å praktisere sine aide ferdigheter, inkludert hansker, moderne termometre, mannekenger og blodtrykksmåler verktøy. Annonser du opplæring på skolen i lokale aviser og / eller elektroniske databaser, og ta med skolens navn, ferdigheter lært, avgifter, og kontaktinformasjon i annonseteksten.

Hint

  • De fleste skoler gir en mulighet for studentene til å ta sertifisert Nursing Assistant eksamen på slutten av treningen. Koordinere hver trening-gruppe timeplanen slik at elevene kan ta sertifisert eksamen i løpet av få dager etter siste treningsdag. Finn sykepleier Aide Training nettsteder og testing av informasjon ved å kontakte staten Department of Health.
  • Sørg for at læreplanen dekker alle aspekter av føderalt mandat retningslinjer. Hoppe noen store emner kan føre til dårlige testresultater og arbeidsutførelse fra elevene. Som et resultat, kan regjeringen stenge anlegget ditt eller skolen kan få et dårlig rykte med potensielle studenter.