Hjem rettsmidler for Fecal kroppslukt

September 1

Hjem rettsmidler for Fecal kroppslukt


Lider av kroppslukt, spesielt fecal kroppslukt, kan være traumatiserende for noen. Kroppslukt kan føre en person til å være selvbevisst og deprimert hvis venstre ukontrollert. Mens du besøker en lege kan være den eneste måten for noen mennesker å kurere kroppslukt, er det noen hjemme rettsmidler som kan redusere eller eliminere kroppslukt.

Rettsmidler for Chronic Candidiasis

Ifølge kroppslukt Cures, er kronisk Candidiasis en soppinfeksjon også kjent som gjær infeksjon. Mens gjær infeksjoner er vanligvis forbundet med kvinner, menn kan også lide av dem. Fecal kroppslukt er en effekt av gjær infeksjon og kan være et tegn på et større problem. Men hjemme rettsmidler er også tilgjengelig for å redusere virkningene av kronisk candidiasis. Kroppslukt Cures anbefaler bruk av klorofyll tabletter og sink, som har vært kjent for å hjelpe til med kroppslukt. Nettstedet gjør forsiktighet at bruken av sink bør balanseres med kobber kosttilskudd for å unngå anemi.

Hjem rettsmidler

En grunnleggende hjem rette for kroppslukt er en pasta laget av natron og sitronsaft. Ifølge Hub Pages, vil bruke denne løsningen til under armene og bunnen av føttene redusere alle kroppslukt. En annen løsning for å prøve er en teskje av hydrogenperoksyd til åtte unser vann. Ved hjelp av denne løsningen for å tørke ned stinkende områder av kroppen ødelegger bakterier. Holde svett områder tørr, ta en ekstra dusj og barbering kroppshår kan også hjelpe administrere kroppslukt.

Urte hjem rettsmidler

Klinisk psykolog Michele Carelse råder at naturlige og holistiske behandlinger er tilgjengelig for fekal kroppslukt. Carelse sier at en person kan eliminere flere forskjellige typer kroppslukt ved rensing av hele tarmsystemet. Carelse anbefaler urter som Galium aperine og Milk Thistle som rensing tonics som hjelper støtte leveren og lymfesystemet. Andre urter som hjelper skylle kolon inkluderer Cascara Sagrada, Plantago psyllium og Althaea officinalis. Ingredienser i homøopatiske produkter som Silica, Kalium fosfat og kalsium sulfat også bidra til å opprettholde hygiene og friskhet mens avgifte kroppen, sa Carelse.