Hvordan Kill Worms i Pattedyr

April 9

Hvordan Kill Worms i Pattedyr


Den anvendes for å bli kvitt ormer metode er avhengig av type av ormer et menneske eller et pattedyr har. Mennesker kan kontrakten ormer fra sine hunder og katter, men dette er mer vanlig i utviklingsland enn det er i USA. Fem av de mest vanlige typer ormer som pattedyr kan kontrakten er pinworms, ringorm, rundorm, hakeorm og bendelorm.

Bruksanvisning

1. Vask hendene regelmessig for å hjelpe bli kvitt pinworms hos mennesker. Dette vil holde deg fra inges pinworm egg. Oppsøk medisiner fra lege eller veterinær eller over-the-counter medisin hvis legen din finner et angrep, eller hvis du ser pinworms i pattedyr avføring.

2 Dab blekemiddel på den infiserte delen av pattedyr hud for å bli kvitt ringorm. Tørk huden ren for å unngå en kjemisk forbrenning. Ringorm, oppkalt etter den formen det skaper på huden, er ikke en faktisk orm, men en soppinfeksjon. Ringorm kan behandles med noen aktuell soppdrepende medisiner eller med en antiseptisk brukes til å behandle fotsopp. I dyr, kan spores reprodusere og skape reoccurring infeksjoner.

3 Behandle rundormer med en pyrantel-pamoate basert medisin tre til fire ganger. Gjenta dette en gang hver uke frem til ormen livssyklus blir forstyrret. Rundormer er omtrent på størrelse med en spaghetti noodle og kan vokse til å bli 4-13 inches lang.

4 Få en resept fra en lege eller veterinær for å behandle hakeorm. Hakeorm er mest vanlig i kjæledyr i USA, men er utbredt hos mennesker i andre land. Leger bør foreskrive mebendazol eller albendazole, mens veterinærer kan foreskrive hakeorm anthelmintic. Husdyr bør ta dette en gang i uken i ca en måned for å sikre at hookworm er død.

5 Bli kvitt lopper å drepe en bendelorm. Lopper spise bendelorm egg. Hvis et menneske eller dyr får i seg berørt lopper, congests pattedyret en bendelorm. Derfor, bendelorm og lopper generelt blir behandlet samtidig. Gi pattedyr en dewormer, og behandle sitt miljø med Nylar eller Methoprene å drepe loppene.