Hjem rette for molluscum

May 16

Hjem rette for molluscum


Molluscum, formelt kjent som mollusker, er en viral hudtilstand forårsaket av en type koppe. Wartlike lesjoner rundt kjønnsorganene, lår og mage er de vanligste symptomene. De fleste molluscum lesjoner eller vorter svare på samme behandling som klassiske vorter, inkludert hjem rette behandlinger.

duct Tape

Påfør en liten del av duct tape til de berørte områdene. La duct tape sitte på vortene i minst en uke. Etter en uke, file ned vorten med en liten neglefil eller Emery bord. Etter innlevering vorter, gjenopprette vortene med en annen del av duct tape. Fortsett denne prosessen til vortene er borte.

Salisylsyre

Bløt lesjoner i varmt vann eller en Epsom salt og vann-blanding i noen minutter. Deretter gjelder noen få dråper av salisylsyre til vorter minst to ganger om dagen. Over tid vil det vorte blir smidig. File ned lesjon og forsiktig løftes bort i bunnen av vorte inntil det ikke lenger er festet til huden.

Te tre olje

Terpinen, den aktive ingrediensen i tea tree olje, har antibakterielle og antiseptiske egenskaper til å helbrede og rene molluscum lesjoner. Tea tree olje kan kjøpes fra din lokale helsekost butikk. Påfør noen dråper tea tree olje til de berørte områdene daglig. Over tid vil vortene falle eller falle av.