Florida Free Health Care for Kids

January 14

Florida Free Health Care for Kids


Florida KidCare er et program som gir gratis (eller nesten gratis) helsevern for barn i Florida. Den har fire forskjellige studieretningene som har ulike kvalifikasjonskrav; de er MediKids, sunne barn, Barnas Medical Services Network og Medicaid. Disse programmene (unntatt for Medicaid) har begrenset påmelding og kan bli stengt for nye søkere ved søknadstidspunktet, selv om de er kvalifisert. Medicaid forblir alltid åpen for alle kvalifiserte barn.

Medicaid for barn

Medicaid dekker alle de under 19. Det administreres av Direktoratet for Health Care Administration (acha) i Florida. Kvalifikasjon er inntektsbasert; for barn under 1 år, må en families brutto inntekt være mindre enn 200 prosent av den mest årets fattigdomsgrensen (FPL). For barn i alderen 1 til 5, er brutto inntektsgrensen 133 prosent av FPL. Familier med barn mellom 6 og 18 år må ha en brutto inntekt på mindre enn 100 prosent av FPL. Alle aldersgrupper kan ikke ha eiendeler verdt over $ 2000. Dersom barnet bor sammen med en annen enn foreldrene vaktmester, er bare barnets inntekt vurderes. Acha må behandle alle søknader innen 45 dager acha har mottatt søknaden.

MediKids

MediKids er en del av KidCare programmet og administreres gjennom Florida Agency for Healthcare Administration. Programmet er for barn i alderen 1 og 4. Mens helsevesenet er gratis, en månedlig premie kostnad på $ 15 til $ 20 per husstand (avhengig av familiens størrelse og inntekt) kunne være nødvendig. For familier som har inntekt som overstiger MediKids retningslinjer, har MediKids en rimelig forsikring alternativ: for $ 159 per barn per måned, enrollees få de fleste Medicaid fordeler.

sunne barn

Sunn Kids gir samme helsehjelp som MediKids, men for barn mellom 5 og 18. Det blir administrert gjennom Florida Healthy Kids Corporation. Det har også en månedlig forsikringspremie på $ 15 til $ 20, basert på familiens størrelse og inntekt, men retningslinjene er høyere enn for MediKids. Selv om det først og fremst gir ingen kostnader kostnader helsevern for barn, det er tilfeller der en liten copay kan være nødvendige for enkelte tjenester.

Barnas Medical Services Network

Barnas Medical Services (CMS) nettverket tilbyr Medicaid fordeler for Florida barn med spesielle behov (fysiske eller psykiske funksjonshemminger) som er mellom fødsel og 18 år Kvalifikasjon avhenger av familiens inntekt og barnets kliniske tilstand. Kliniske tilstand vurderes av Barnas Medical Services sykepleiere.

kvalifikasjon

Kvalifiserte søkere må være USA borgere (eller kvalifiserte aliens). Alle søkere er pålagt å ha et personnummer og bli udekket før KidCare begynner. Påmelding må fornyes årlig.

dekket Tjenester

KidCare i Florida tilbyr et komplett sett av tjenester som inkluderer legebesøk, helsesjekk, vaksinasjoner, sykehus, kirurgi, resepter, nødhjelp, syn, hørsel, tannlege og psykisk helse.

Hvordan søke

Søknader mottas etter først til mølla-prinsippet. Søknadsskjemaet er tilgjengelig på nettet, og er akseptert i person eller per post, faks, e-post eller på nettet. Det er viktig å lage en kopi av søknaden din før du sender den inn.