Hvordan hoste og nyse riktig i Public

May 26

Hvordan hoste og nyse riktig i Public


Vi vet alle at ingen liker kalde og influensasesongen, spesielt når det er en plutselig behov for å hoste eller nyse i offentligheten. Det er ofte sosialt pinlig, men enda viktigere, kan det være en stor skyldige i spredningen av luftbåren sykdom. Denne enkle artikkelen vil gjennomgå hvordan du skal hoste og / eller nyse i offentlig til (forhåpentligvis) å hindre spredning av luftbårne sykdommer.

Bruksanvisning

En hoste eller nyse inn i stoff som i ermet som anbefalt av Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Mange av mikroorganismer (gode gamle "bakterier") gjør ikke rettferdig godt på stoff og dø. Hoster eller nyser i hendene, lommetørkle eller et vev er ikke den riktige tingen å gjøre, i motsetning til hva vi har blitt sosialisert til å tro.

2 Litt vende seg bort fra folk du er rundt og skurken albuen over nesen og munnen når du føler trang til å hoste eller nyse.

3 Høflig unnskylde deg selv og benytt anledningen til å gå vaske hendene i nærmeste toalett eller bruke desinfiserende håndsåpe. Bare en grunnleggende FYI: dokumentert basert forskning sier at ingenting slår gode gamle såpe og vann for å vaske hendene - men desinfiserende gele har sin plass når tilgang til et toalett er begrenset.

Hint

  • Undervisning barn den riktige måten å hoste vil bidra til å redusere spredning av luftbårne sykdommer.
  • Se videoen i Resources nedenfor. Den presenterer denne meget alvorlig måte å redusere spredning av bakterier i en meget humoristisk måte. Dette kan være en fin måte å få barna til riktig offentlig hoste og nysing.
  • Nysing i hylsen er en viktig måte å bidra til å redusere spredningen av luftbårne sykdommer i hele verden.
  • Hvis en vev blir brukt, bør det bare brukes en gang og fulgte umiddelbart med håndvask.