Hvorfor kan ikke folk med Diabetes opp i vekt?

June 28

Nesten 24 millioner amerikanere i dag lider av diabetes, en sykdom hvis tallene er spådd til å doble i løpet av de neste 25 årene. Andre bare til overdreven tørste, umettelig sult med vekttap er et avslørende tegn på denne lidelsen.

Betydning

Diabetes dreier seg om mat, insulin og blodsukkernivå. Når ikke-diabetikere spise mat, bukspyttkjertelen utgivelser insulin, et hormon som regulerer blodsukkernivå som stiger når maten er svelget. Riktig mengde blod sukker, eller glukose, brukes til drivstoff kroppen, og en persons sult er mett.

Egenskaper

I diabetikere, er systemet kastet ut av klask. Insulin er enten ikke gjort i tilstrekkelige mengder, eller kroppens celler er blitt resistent mot hormonet. Kroppen mister sin evne til å brødfø seg selv, og overdreven glukose er skylt ut, utskilles i urinen. Å vite det ikke blir næret, sender kroppen gjentatte sult signaler. Men syklusen fortsetter, og vekt-tap oppstår.

Behandling

Motta behandling er den eneste måten en diabetiker kan begynne å få vekt igjen. Daglige insulininjeksjoner er nødvendig, oftest med type 1 diabetes (en gang referert til som diabetes barndommen), for å gjen regulere glukosenivåer og utløse vektøkning. Type 2-diabetes (stadig mer slående barn i dag) kan noen ganger bli reversert med glukosesenkende piller og endringer i livsstil.

betraktninger

Når diabetikere blir diagnostisert og behandlet, de noen ganger har blitt så vant til overspising prøver å overvinne sykdommen effekter, de starter å få for mye vekt på deres vei til å bli frisk. De trenger å lære på nytt matvaner, som overdreven vekt også kan sabotere kroppens evne til å kontrollere blodsukkeret.

komplikasjoner

Diabetes er en alvorlig lidelse som kan føre til massevis av problemer, inkludert øye og nyre dysfunksjoner, høyt kolesterol og blodtrykk, og slag og hjertesykdom. Problemer med vev helse og sirkulasjon kan føre til amputasjon. Overholdelse av behandling er avgjørende.