Depresjon Relapse Prevention

September 4

Depresjon Relapse Prevention


Depresjon er en sykdom som krever konsistens av stell og vedlikehold av foreskrevet behandling for å forebygge tilbakefall. Siden depresjon er episodisk i naturen, opprettholde en sunn livsstil kan forebygge episoder fra tilbakevendende over en levetid. Support er tilgjengelig for personer med behov for kontinuerlig hjelp og intervensjon.

Terapi

Opprettholde et forhold med en psykoterapeut for å hindre tilbakefall av depresjon. Fortsett en tidsplan for rådgiving på en ukentlig basis. Dette vil gi støtte til å takle situasjoner i hverdagen som kan være vanskelig for personer med depresjon.

medisinering

Fortsett foreskrevne medisiner og ta det konsekvent for å hindre tilbakefall av depresjon. Vanligvis antidepressiva skal tas i minst seks måneder til ett år for fordel. En person med depresjon er i fare for tilbakefall dersom medisinering er avviklet.

Sunne vaner

Spis godt og trener regelmessig for å hindre tilbakefall av depresjon. Få nok søvn og opprettholde en rutine tidsplan som inkluderer tid for hyggelig og avslappende aktiviteter.

Minimer Stress

Forsøk på å strukturere liv, slik at spenning er begrenset for å forhindre tilbakefall til depresjon. Bevissthet om at økt stressnivå kan bringe på en episode av depresjon vil bidra til å forutse behovet for ekstra støtte under stressende tider.

Begrense alkoholforbruket

Ved hjelp av alkohol kan bidra til depresjon. Alkohol er en depressant og kan forverre symptomene. I tillegg har noen av medisiner for depresjon kan påvirkes ved bruk av alkohol eller narkotika.

Andre former for støtte

Identifisere et nettverk som kan være til hjelp under en episode av depresjon. Dette kan omfatte en rekke venner og familie som kan være til hjelp i vanskelige tider. Fellesskap og åndelig støtte grupper er også nyttig.