Hvordan Skyll en øret med vann

August 8

Ørene har en tendens til å komme tett på grunn av skitt og rusk eller en opphoping av ørevoks. Symptomer på tette ører inkluderer en følelse av trykk eller smerte i øret, fylde, problemer med å høre og problemer med likevekt. Hvis ørene er dårlig tilstoppet, kan de avgi en offensiv lukt, og du kan få en infeksjon. Skylle ørene med vann er en enkel måte å rengjøre det indre øret på en sikker og billig måte.

Bruksanvisning

1 Fyll en liten skål med vann. Pass på at temperaturen er varmt, men ikke varmt. Stikke fingrene ned i vannet, og la noen dråper falle på din indre håndleddet for å teste temperaturen. Vann som er for kaldt eller for varmt kan skade indre øret.

2 Hold tuppen av pære sprøyte inn i din bolle med vann. Klem pæren til å suge opp vann.

3 Bøy hodet til siden, og plasser tuppen av pære sprøyten ved åpningen av øregangen. Ikke stikk sprøyten inn i øret ditt. Du kan forårsake alvorlig skade.

4 Klem pæren for å slippe vannet. Vannet vil rush inn i øret, og du kan føle en liten mengde av trykk og fylde i øregangen.

5 Sett din vaske tøy etter øret, og vippe hodet opp igjen. Fange noen væske som kommer fra øret med vaske tøy. Gjenta to ganger på begge ørene.