Hvordan å tilby vektige barn Healthy Eating Alternatives

July 29

Hvordan å tilby vektige barn Healthy Eating Alternatives


Når et barn blir merket overvektige av en barnelege, sjansene er gode for at det ikke er en overraskelse. Vekt har åpenbart vært et problem, men å høre diagnosen kan fylle foreldre med en følelse av svikt og skyld. Det er aldri for sent å endre og måten å starte er å tilby overvektige barn å spise sunt alternativ til å endre langvarige vaner og heve et lykkeligere, sunnere barn.

Bruksanvisning

En få kontroll over maten du kjøper og tilbud. Starter på matbutikk, begrense mengden av junk food du kjøper. Ta barnet med deg til butikken slik at han kan gi innspill om de valgene du gjør. Men vær klar før avreise til butikken hva behandler du vil tillate, slik at det ikke er noen ubehagelige scener når du kommer dit, og be ham om å foreslå sunne alternativer han nyter.

2 Pass på hva barnet drikker. Det er altfor lett å skli inn overflødige kalorier i form av sukkerholdig drikke, juice og brus. Fordi det er ikke teknisk spise, kan du overse kalori inntak av væske barnet ditt forbruker. Begrens drikke valg til vann og en kopp juice per dag.

3 Stopp treffer drive-thru baner. Dette trinnet er avgjørende for helsen til overvektige barn. Du må innse at du arbeider med en reell helse bekymring, og at du trenger å få tiden til å reteach hennes matvaner. Å spise fettrik mat på fly er ikke måten å gjøre det, uansett hvor stresset for tiden du kan være.

4 Slå av TV-en. La aldri TV-visning under måltider. Eating blir en mindless vane heller enn en aktivitet i seg selv er utformet for å gi næring til kroppen, som barn forsyne seg med mer mat før showet er over.

5 Limit porsjonsstørrelsen. Amerika er kjent for overspising på grunn av store deler, spesielt i restauranter. Når du er hjemme spiser som en familie, gjøre opp platene på komfyren, snarere enn å sette maten på bordet. Rett ut riktige serverer størrelser.

6 Skift fokus på familiens måltider. Gjør det til en vane å spise sammen som en familie minst hver kveld til middag. På denne måten kan du gjøre det fokus på måltidene dine delte tid sammen fremfor det som er på tallerkenen. Bruk mer tid på å chatte i mellom biter for å gjøre måltidet vare lenger; barnet vil bli tvunget til å spise saktere, noe som er en sunn vane å adoptere.

7 Pakk en sunnere skole lunsj. Mens det er lett å lage en sandwich fra bologna, kalkun eller skinke, blir bearbeidet kjøtt pakket med natrium og fett. Et sunnere alternativ til kjøttpålegg ville være en pre-grillet kyllingbryst på hele hvete brød. Når du er pakking lunchbox, hoppe over potetgull, kjeks og frokost barer, også. Tilby frukt i stedet.

Hint

  • Få av sofaen og begynne å trene med barnet ditt. Begynn å ta en tur når hun kommer hjem fra skolen eller om morgenen før dere begge forlater huset for dagen.
  • Hvis du finner ut at overvektige barn ikke kan begrense sitt antall godbiter per uke, ikke kjøpe dem i det hele tatt. Det er for mye fristelse, og du trenger å støtte hans innsats.