Eple cider eddik Fordeler for barn

June 26

Apple cider eddik er ofte referert til som "vidundermedisin" på grunn av de mange medisinske og ernæringsmessige fordeler det gir. Produsert fra en gjæring av epler, er den rik på enzymer, mineraler og næringsstoffer som er av særlig nytte for barn.

Ernæring

Apple cider eddik har en rik kosten kilde til en rekke næringsstoffer for barn. Det gir vitamin A, B6, C og E, som kroppen trenger for å bekjempe infeksjoner og sykdom (se Ressurser). Den inneholder også høye nivåer av kalsium, magnesium, mangan, fosfor og kalium mineraler. En mangel på en hvilken som helst av disse mineralene hindrer et barns sunn vekst og utvikling. Pektin, et kostfiber, er en annen viktig næringsstoff som kan fås fra eple cider eddik.

antifungal

Apple cider eddik har sterke soppdrepende egenskaper, som er gunstig i behandling av infeksjoner som trost, som rammer barn så unge som noen måneder gammel, og hodebunnen ringorm, som vanligvis er rettet mot barnets hodebunn, rygg og mage (se Ressurser). En gurgle formulert fra en 40/60 løsning av eple cider eddik og vann er en hundre år gammel folkemedisin for trøske. For yngre barn, er en bomullsdott mettet i løsningen brukes til å bruke den til tunge og indre kinnene. En lokal applikasjon av ufortynnet eple cider eddik kan brukes som et middel for ringorm og andre sopp hudsykdommer, for eksempel fotsopp.

desinfiserende

Apple cider eddik kan brukes som en trygg, naturlig og miljøvennlig husholdningenes desinfeksjonsmiddel. Den inneholder malic og eddiksyrer, som er effektive til å drepe bakterier rundt i huset, og skaper et sunt bomiljø for dine barn. Dette eddik kan sprayes eller tørkes på kjøkken, bad og andre overflater i hjemmet for å rense dem. Dyppe tannbørster i en eddik og soaking hårbørster i det bidrar til å drepe bakterier mellom penselen.

antioksidanter

Apple cider eddik er en utmerket kilde til beta-karoten og karotenoider, som er potente antioksidanter. Antioksidanter er viktige kjemiske forbindelser som nøytraliserer skadelige frie radikaler i barnets unge, voksende kropp. Frie radikaler er ansvarlig for å forårsake celleskade og svekket immunsystemet, noe som gjør at barnet mer utsatt for sykdommen (se Resources). Studier har også vist at antioksidanter redusere risikoen for astma hos barn med 10 prosent til 20 prosent ved å redusere betennelse i luftveiene.

Myggmiddel

Apple cider eddik kan brukes som en naturlig, giftfri myggmiddel. Sprøyting en lys tåke av eddik på barnets hud eller dabbing det på med en bomullsdott vil holde myggen på avstand når han går ut for å leke. Den sure lukten av eple cider eddik forsvinner etter noen minutter. Den kan også anvendes for å behandle insektstikk for å lette irritasjon og forhindre infeksjon. Bare spray eller DAB en 50/50 løsning av eddik og vann til det berørte området.