Hvordan bli en konkurrent på The Biggest Loser NBC Show

May 12

Hvordan bli en konkurrent på The Biggest Loser NBC Show


The Biggest Loser er et reality-TV program som airs ukentlig på NBC. Deltakerne alle har samme mål: å miste vekt og få sunne. Hvis du ønsker å være på Biggest Loser, følger du disse trinnene for å bli en kandidat.

Bruksanvisning

1 Besøk NBC.com å laste ned og sende inn en søknad for show støping og omtanke. NBC hjemmeside vil gi deg med avstøpning datoer og steder i ditt område. Du må sende inn en video og nyere bilde av deg selv sammen med søknaden. Videoen skal være ca 10 minutter lang oppgi navn, alder, vekt og hvorfor du bør være en valgt konkurrent på The Biggest Loser.

2 Ta med søknaden, video og ikke-returner bilde til casting samtalen. Du vil gå før et panel av dommere og intervjuet om hvorfor du bør være en sesong konkurrent. Dommer økten er din tid til å skinne og la din personlighet komme gjennom. Dette vil være den første av to mulige intervjuer, så husk at du kan intervjue i en gruppe.

3 Vent til du blir kontaktet av NBC dommerne for en andre casting samtale intervju. Det andre intervjuet vil ikke bli gjennomført i en gruppe som det første intervjuet var. Vær forberedt på å re-intervju på nytt foran nye dommere. Dommerne vil være på jakt etter noen som virkelig ønsker å gå ned i vekt, få sunne og inspirere Amerika.