Naturlige måter å kurere kronisk forstoppelse

September 20

Nesten alle opplever forstoppelse på ett eller annet tidspunkt. Men noen har dette problemet mer enn andre. Hvis du har blitt diagnostisert med kronisk forstoppelse, du allerede vet at det finnes utallige over-the-counter medisiner tilgjengelig for å løse problemet. Men du kan ha suksess ved hjelp av naturlige metoder for å kurere kronisk forstoppelse.

Rens systemet

Mange mennesker opplever kronisk forstoppelse på grunn av deres kosthold. I løpet av årene, bygger avfallet opp i kolon og tarmene. Lag din egen naturlige rens ved å blande varmt vann i en pint-sized glassbeholder. Tilsett 100 prosent ren, lønnesirup, en spiseskje frisk sitronsaft og en klype cayennepepper. Drikk den til frokost og rask til lunsj for to uker. Dette gir fordøyelses spore en ro og bidrar til å fjerne overflødig avfall for å lette forstoppelse.

Drikk ferske grønnsaker eller frukt Juice

Nære kroppen din med nye enzymer som hjelper i fordøyelsesprosessen. Mange av maten vi spiser er behandlet eller overstekt og ikke har enzymer som finnes i frisk frukt og grønnsaker. Det er best hvis du juice ferske, levende frukt og grønnsaker selv, og drikke masse fra juicing prosessen. Denne fiberen er også en naturlig måte å kurere kronisk forstoppelse.

Spis Alle Natural Foods

En av de beste naturlige måter å kurere kronisk forstoppelse er å unngå mat som er behandlet, inneholder raffinert ingredienser (f.eks raffinert sukker salt, mel) og kjemikalier. Kroppen din har ingen anelse om hva jeg skal gjøre med disse stoffene, som kan resultere i forstoppelse. Mange av disse ingrediensene ende opp med å bo i fordøyelseskanalen forårsaker systemet til å bli "sikkerhetskopiert."

Trene regelmessig

Når du spiser alle naturlige matvarer og legge til et treningsprogram som å gå eller jogge, kan det også holde forstoppelse i sjakk.

Redusere stress

Det er utrolig hvor mye av en effekt stresset har på kroppen din. Stress og mangel på søvn kan virkelig opprørt den naturlige balansen og hvordan kroppen din fordøyer maten. Det er ikke alltid lett, men gjør en innsats for å redusere så mye stress fra livet ditt som mulig. Ditt sinn og kroppen din vil være mye mer balansert som resultat.

drikk vann

Vann er et av de mest naturlige måter å kurere kronisk forstoppelse. Drikkevann daglig hjelper fordøyelsessystemet kjøre glatt. Prøv å drikke to til tre liter daglig for best resultat.