Hvordan å behandle en sår hals Naturligvis

September 4

Hvordan å behandle en sår hals Naturligvis


Sår hals? Du vanligvis hodet rett for matbutikken hver gang du får en rett? Vel visste du at det finnes måter å naturlig behandle en sår hals? Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan du kan selvsagt behandle en sår hals

Bruksanvisning

1 drikke og gurgle bringebær te. Bringebær er en utmerket naturlig supplement spesielt når du prøver å bli kvitt en sår hals. For å nyte denne teen, må du først hogge to ts av bringebær blader og legge til en kopp vann. Deretter vil du varme bladene og vann i 10 minutter. Etter at du er ferdig med å gjøre det te, må du press den og la den avkjøles. Denne teen kan enten brukes som gurglevann eller feber beroligende drink. Det anbefales at du ikke drikke noe væske du har brukt til å gurgle med. Hvis du trenger ekstra for å gurgle og drikke, doble oppskriften.

2 Gurgle med varmt saltvann. Det rette er en klassisk middel for å lindre sår hals smerter. For å forberede, alt du trenger å gjøre å kombinere 1/2 ts salt med en kopp vann (varmt til varmt) og gurgle hver 4-6 timer (gjenta oppskriften hver gang du gurgle. Gargling med salt vann ikke bare hjelper med sår hals, men det hjelper også bryte ned slim forårsaket av forkjølelse.

3 Drikk varme væsker. Drikker varme væsker kan lindre mange kalde symptomer. Varme væsker som vann, kaffe, te, saft kan pels halsen og lindre smerter med en effekt som minner om en varm tilbake. Den beste varm væske for å prøve, men er sitron og honning. Dette cocktail gir nesten umiddelbar lindring til sår hals symptomer og brystet lunger. Alt du trenger er en halv sitron og ca en teskje honning, legg dem begge til en kopp vann, og gjenta denne oppskriften hver 4-6 timer eller etter behov.

Hint

  • Disse rettsmidler er vanligvis for mild sår hals. Hvis du har sterke smerter i halsen dette kan være tydelig for Streptokokker bakterier i halsen (ofte referert til på strep hals). Hvis du har strep hals du trenger å se en lege umiddelbart fordi det kan føre til Scarlet feber og til slutt død hvis den forblir ubehandlet.