Hva er forskjellen mellom Almond Oil & Sweet Almond Oil?

February 5

Hva er forskjellen mellom Almond Oil & Sweet Almond Oil?


Mandler er vokst på trær innfødte til Midtøsten. De kan spises rå, stekt, ristet, i matlaging og i baking. Mandelolje har en rekke bruksområder og fordeler, avhengig av hva slags mandelolje brukes: søt eller ren.

Betydning

Det er to deler til mandel anlegget. Den delen som produserer hvite blomster vokser søte mandler; den andre delen vokser rosa blomster og produserer ren, bitre mandler.

Egenskaper

Både søte og rene mandler brukes i matlaging og baking. De er omtalt i mange desserter, kjeks, kaker, søtsaker og sirup. Rå, ren mandelolje spesielt forbedrer smaken og teksturer av salater, korn og brød.

effekter

Søte og rå mandel oljer begge er rikelig i Vitamin E, som er nødvendig for riktig celle funksjon og sunn hud, hår, hjerte, muskler og nerver. Begge oljer inneholder også vitamin D og andre spor næringsstoffer.

fordeler

Mandelolje er en essensiell olje som brukes i mange aromaterapi teknikker, som massasje. Ren og søt mandelolje finnes i mange hårpleieprodukter og hud lotions. Tillegg av mandelolje gjør håret silkemykt, skinnende og lett å flette. Det gror også tørr, sprukken hud og lepper, lysere mørke ringer under øynene og helbreder irritert hud.

Potensielle

Pure mandelolje fremmer et sunt fordøyelsessystem, nærer hjernen og nervesystemet og bidrar til å senke kolesterolet. Søt mandelolje er gunstig i behandling av smerter, smerter og ømme muskler og oppfordrer til avslapning.

Identifikasjon

Søt mandelolje, avledet fra kjernen, er best brukt som en emulsjon i massasje og for søtsaker. Pure mandelolje, hentet fra mandel frukt, er en sunn tillegg til mange matvarer for sine utallige helsemessige fordeler.