Hvordan gi deg selv en ryggmassasje

June 14

Hvordan gi deg selv en ryggmassasje


Hard dag på jobben? Unn deg en massasje. Stress, ømme muskler og til og med hodepine kan lindres ved en ryggmassasje. Du trenger ikke å vente for betydelige andre eller en avtale på en fancy salong for å få en, heller. Du kan gi deg selv en tilbake massasje som er avslappende og effektiv.

Bruksanvisning

1 Begynn nær halsen. Ta godt tak musklene på hver side av halsen, med tomlene utenfor ved skuldrene og fingrene vender på ryggen. Sakte kna musklene med innsiden av hendene, gjøre små, sirkulære bevegelser. Gjør en opptelling av åtte sirkler beveger seg mot halsen etterfulgt av åtte beveger seg bort fra halsen.

2 Få til midten av ryggen. Plasser hendene som om du skulle legge hendene på hoftene, men snu fingrene på ryggen og plassere dem så høyt under armhulene som du kan nå. Holde tomlene pakket rundt ribbeina mot forsiden av kroppen din, rotere fingertuppene i små sirkler. Gjør en opptelling av åtte sirkler beveger seg mot ryggraden etterfulgt av åtte beveger seg bort fra ryggraden.

3 Flytt hendene ned noen inches, fortsatt med fingrene på ryggen og tomlene pakket fremover, og gjenta settet med sirkler litt lavere.

4 Hold bevege hendene nedover ryggen gjenta settet med sirkler før du har truffet alle områder. Den siste trekk i denne serien skal ha tomlene sitter på toppen av hoften bein ..

5 Lag to knyttnever. Ta den flate delen av hver knyttneve under de første knuckes og jobbe dem opp ryggen i små, sirkulære bevegelser. Start på bunnen av ryggraden for to sett med åtte, bevege seg litt opp til midt bak og gjenta deretter ta nevene så høyt som du kan på ryggen og gjenta en gang til.

6 Avslutt selv-massasje ved å gi deg en klem. Pakk armene godt rundt deg selv, med hver håndflate fatte motsatt skulder og presse så hardt du kan mens du teller til åtte. Pust ut og slipp.

Hint

  • Du kan også gi deg en tilbake massasje med en tennisball. Len deg mot en vegg med en tennisball mellom ryggen og veggen. Nedre og heve ryggen din mens du også flytte fra side til side slik at ballen kan rulle over ryggen din.
  • En annen teknikk for å prøve er å ligge på ryggen med knærne bøyd og kalver skikkelig fastklemt i selv klem. Rull frem og tilbake, opp og ned, for å få fullstendig massasje fra gulvet.
  • Ikke glem selv klem for å minne deg selv hvor spesiell du er.