Hvordan bli kvitt loppene med eddik

February 16

Hvordan bli kvitt loppene med eddik


Det er flere måter å gå om å utrydde disse lumske parasitter. Bare ved hjelp av eddik, som er veldig surt og ekstremt frastøtende til lopper, fungerer godt. Apple cider eddik fungerer godt for å slå tilbake lopper både internt og eksternt fra dine kjæledyr og er bra for hudproblemer og utslett.

Eddik Behandlinger og Rettsmidler

Du bør først bruke en naturlig sjampo eller loppe badekaret for å vaske hunden din. Bruk deretter en helhetlig løsning som lopper og midd finne helt frastøtende. Bruken av eple cider eddik hevdes å være svært effektiv ved å blande en del eddik med en del vann. Fyll en sprayflaske og spritz kjæledyret ditt, bare på hans pels. Sørg for å mette hele frakken, mens på samme tid å være svært forsiktig for ikke å få noen i øynene eller innsiden ørene, og la tørke. Gjør dette noen få dager før alle bevis på loppeangrep er borte. Gre ut hundens pels hver dag. Hold gjør dette til alle de svarte flekker igjen av lopper er borte. Dessuten kan du legge merke kjæledyret pels blir mer silkeaktig og sunnere utseende. Dette er en annen fordel med å bruke eddik over konvensjonelle og giftige produkter der ute.

Du kan også prøve å dyppe kjæledyret kam i en kopp med en halv eddik og halvparten vann og sakte (og lett) gre loppene ut. Dette må gjøres hver dag før alle loppene er borte.

En enkel rett

Apple cider eddik fungerer også som en loppe felle! Du bare helle eddik i en grunn bolle og la den over natten i områder av ditt hjem som har mye lopper.

I morgen bør du finne massevis av lopper i bollen. Prøv dette ut hver kveld før bollen er fri for lopper.

Ved hjelp av en løsning av en halv eddik, en halv tallerken væske og varmt vann i et badekar løsning og se loppene bokstavelig talt faller rett av i badekaret!

Legge til Apple Cider Eddik til kjæledyret ditt kosthold

En annen behandling legger noen dråper eple cider eddik til kjæledyret ditt drikkevann - akkurat nok til å gjøre jobben, men ikke nok til å slå tilbake ditt kjæledyr. De fleste dyr har ikke noe imot det milde tillegg. Hva dette er gjør huden (fra innsiden og ut) for surt for lopper å mate eller leve på. Dette er en stor frastøtende og bør videreføres som et vedlikeholdsprogram.