Hvordan bruke Dexatrim

November 23

Dexatrim er en merkevare av appetitt undertrykke kosttilskudd som brukes til å hjelpe til med vekttap. Dexatrim har gått gjennom mange endringer gjennom årene. Det dukket først opp som et vekttap supplement i 1980 og inneholdt efedrin som den viktigste aktive ingrediensen. Etter ephedra ble tilbakekalt av Food and Drug Administration, Dexatrim gjort endringer i sin formel, og i dag de aktive ingrediensene er grønn te ekstrakt, ginseng og koffein.

Bruksanvisning

1 Oppretthold et sunt kosthold ved å spise masse mørke grønne blader, magert kjøtt, nøtter, frukt og grønnsaker. Eliminer mat med høyt fett og sukker mens du tar Dexatrim. Et riktig kosthold er viktig for å høste piller 'fulle fordelene.

2 For å bruke Dexatrim i tablettform: Ta to Dexatrim Max caplets i morgen eller tidlig ettermiddag 30 minutter før et måltid. Ta to caplets av Dexatrim Max Evening suppressant 30 minutter før kveldsmåltidet. Ta to av hver form for totalt fire tabletter per dag.

3 Hvis du vil bruke Dexatrim i pulverform: Løs opp to Dexatrim Max Vekttap Powder tabletter i en 16 unse glass vann. Rør for å blande. Sørg for at tablettene har helt oppløst før du drikker blandingen. Bruk brusetabletter på en lignende måte.

4 Følg en konsekvent trening rutine på en ukentlig basis. Prøv å gjøre 30 minutter av cardio minst tre ganger i uken. Du vil ha større suksess med Dexatrim hvis du kombinerer det med en fornuftig trening rutine.

Hint

  • Dosering kan variere per produkt, så ta kontakt med instruksjonene på flasken.
  • Husk at fordi Dexatrim er et kosttilskudd, dets ingredienser og påstandene produsenten har ikke blitt evaluert av FDA. Ikke overstige 6 caplets av Dexatrim om dagen. Avslutt bruken og kontakt lege hvis du opplever noen uønskede bivirkninger som diaré, oppkast eller magesmerter.