Bryst utvidelse Tips

June 2

Mange amerikanske kvinner er usikre eller misfornøyd med formen, størrelse eller utseende på sine bryster. Små eller uforholdsmessige brystene kan skyldes varierende faktorer: genetikk, vekttap, barnefødsel, eller ammer. Dessverre er det ikke egentlig noen "tips" til brystforstørrelse. Du må bestemme om du ønsker å gjennomgå et kirurgisk inngrep for å permanent forstørre brystene dine - eller, hvis du ønsker å gjøre dem vises større ved å ha en push-up BH eller andre forbedrende klær.

kirurgiske alternativer

Styrking er en vellykket og vanlig prosedyre. Faktisk, ifølge American Society of Aesthetic Plastic Surgery, ble over 350 000 bryst ekstrautstyr prosedyrer utført i 2008 alene. Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent brystforsterkning ved bruk av saltvann eller silikon implantater. Før du gjør noen avtaler, forskning prosedyren og identifisere en kirurg som er bord-sertifisert (American Society of Plastic Surgeons er verdens største sertifiseringsorganisasjon for dette feltet, og tilbyr en henvisning tjeneste på deres hjemmeside). Deretter lage en liste over utdannede spørsmål. Deretter gjør en konsultasjon avtale med kirurgen. Disse avtaler er vanligvis gratis, og vil tillate kirurgen og hans / hennes ansatte til å svare på dine spørsmål, undersøke deg, og gi anbefalinger om størrelse og type implantat passer for kroppen din. Husk, ikke vær redd for å stille spørsmål! Du kan være en god kandidat for kirurgi for å forbedre dine bryster hvis du er frisk og har en klar medisinsk historie.

Metoder for å vises Forbedret uten kirurgi

Ah, vår gamle venn, push-up bh. Selv versjoner av denne bryst øker BH har eksistert siden begynnelsen av det 20. århundre, er de nyeste push-up BH designet for å løfte brystene og skape at "hun gjorde eller ikke gjorde hun?" cleavage. Klær selskaper, slik som Victoria Secret, tilbyr også "bra topper", som tilbyr skjult padding å foreslå større cleavage.

Fremtidige og ventende Metoder for brystkreft utvidelse

Fremtiden for brystkreft ekstrautstyr kan være i endring. I løpet av noen år, kan pasienter som søker større bryster har mulighet for styrking uten implantater. Europeiske forskere har begynt å utvikle og studere metoden for å injisere Hyaluronsyre i brystene for å øke størrelsen og korrigere uregelmessigheter. Imidlertid er denne metoden ikke permanent, og tidlige resultater viser at fremgangsmåten kan måtte gjentas hvert annet år eller så. Igjen har denne prosedyren ikke er godkjent i USA, men kan være et alternativ i fremtiden.