Hvordan berolige sjelen

April 25

Hvordan berolige sjelen


Arbeid, relasjoner og økonomi alle påvirke stress nivå. For å bekjempe virkningene av forhøyet stress, er det viktig å finne måter å slappe av og berolige din sjel. Marathon hjemme- og tidsplaner kan gjøre dette til en utfordring. Men gjør din emosjonelle helse og trivsel prioriteres hjelper deg å bli mer vellykket på jobben og hjemme fordi du er i stand til å komme fra et sted for fred og ro.

Bruksanvisning

1 Lytt til avslappende musikk eller lyder. Jazz, klassisk, opera, moderne Christian og evangeliet er vanlige valg. Andre eksempler er Celtic, New Age og elektronisk musikk. Finn den sjangeren som taler til deg. Også lytte til beroligende lyder som bølger, regn eller torden og lydene av skogen.

2 meditere regelmessig. Meditasjon innebærer å sitte stille og clearing sinnet av alle de "søppel" som bygger seg opp fra våre daglige interaksjoner. Finn et rolig sted. Sitte ute hvis mulig å ytterligere berolige sjelen din ved å koble til naturen. Hvis finne et rolig sted er vanskelig i hjemmet ditt, og du har ingen mulighet til å gå et annet sted, kan du vurdere å låse soverommet eller badet døren og spiller avslappende musikk eller lyder å stenge ute bakgrunnsstøy. Fokus på et enkelt bilde eller tanke. Gjør dette i et par minutter daglig.

3 Praksis yoga eller tai chi. Tai chi, noen ganger kalt "meditasjon i bevegelse", er en form for trening som involverer kontinuerlig skånsom bevegelse for å slappe av sinnet og kroppen. Tilsvarende er yoga en form for trening som involverer strekke kroppen og beroligende sinnet. Begge har helsemessige fordeler. Du kan velge å ta en klasse på en lokal helseklubb eller sjekk ut en video fra en film rental store.

4 Slapp av i et varmt eller varmt bad. Tenn noen duftlys eller spritz din favoritt cologne eller eterisk olje i vannet. Legg noen bobler. Slå av lysene og la lys eller en lampe å lyse rommet. Hvis du har et boblebadekar, slå den på. Føler at kroppen slappe av i det varme vannet.

5 Øv en hobby eller aktivitet. Hvis du liker å være på kjøkkenet, lage mat du og din familie kjærlighet eller ta et matlagingskurs. Hvis du liker fotografering, ta bilder av barn som leker eller knipse naturbilder i parken. Hekle et teppe for en ny baby eller eldre nabo eller male abstrakte bilder på lerret. Uansett hva du liker, praktiserer det regelmessig for å opprettholde en fredelig likevekt.