Hvordan å reparere ødelagte selvtillit

July 8

Hvordan å reparere ødelagte selvtillit


Den måten du ser verden begynner med måten du ser deg selv. Når du dyrke høy selvfølelse og bevissthet, inviterer deg positiv energi og kraftige, oppløftende relasjoner i livet ditt. Din selvtillit kan åpne døren til en rekke muligheter, og vil berike din dag-til-dag oppleve enormt.

Bruksanvisning

1 Slipp fortiden. Det du har opplevd, og hvor du har vært ikke nødvendigvis diktere din retning. Slipp relasjoner og ideer som ikke lenger tjener deg. For eksempel lage en liste over alle de erfaringer som er gjort deg til å føle skam, bekymring eller tristhet. Lag en annen liste over hva du kan gjøre for å endre det. Denne øvelsen vil hjelpe deg til å konfrontere og eliminere problemene som har holdt deg tilbake og lar deg gå videre.

2 Exercise. Utforsk kreativ skriving, løping eller yoga for å stimulere ditt sinn og kropp. Disse aktivitetene er ikke bare bra for din fysiske helse, men de er også effektive i å hjelpe deg å sentrere deg selv og tenke klart.

3 Få nye venner. Når du søker relasjoner med positive mennesker, vil din selvtillit øke med nærhet. Fokusere energi på mennesker som har sunne vaner, og du kan finne deg selv å engasjere seg i lignende oppførsel.

4 Elsk deg selv. Selv om det kan virke lettere sagt enn gjort, den beste måten å forbedre din selvtillit er ved å gi deg den kjærligheten du søker. Skriv ned så mange positive ting om deg selv som du kan tenke på. Post denne listen på et synlig område, for eksempel soverommet eller i nærheten av inngangsdøren. Se på listen hver dag som en påminnelse om hvor stor du er.