Hvordan Varm opp kjøtt i en mikrobølgeovn

October 27
Hvordan Varm opp kjøtt i en mikrobølgeovn

OPPVARMING måltider i mikrobølgeovn kan være både praktisk og tidseffektiv. Nesten alt kan varmes opp i en mikrobølgeovn, herunder kjøtt. Hvis du tar leftovers å arbeide for lunsj neste dag, må du vite hvordan du skal varme opp kylling, biff eller fisk for å sikre at du ikke ender opp med en tørr eller gummiaktig lunsj. Mikrobølger kommer i forskjellige størrelser og wattstyrke som påvirker koketider; ha dette i bakhodet når du varme opp mat hjemme og jobbe.

Trinn 1

Forbered kjøtt som skal varmes opp ved å plassere den i en mikrobølgeovn-safe parabolen. Containere er merket på undersiden om de er trygge for bruk i mikrobølgeovner. Plastbeholdere ikke ment å bli brukt i mikrobølgeovn kan smelte ved oppvarming.

trinn 2

Plasser kjøttet rundt utsiden av fatet, hvis det er mulig, hvis du varme opp andre elementer med kjøtt. Dette vil sikre en mer jevn oppvarming, fordi matvarer som ligger på fatet utside har en tendens til å varmes opp og kjøtt tar lengre tid å varme enn grønnsaker eller pasta.

trinn 3

Dryss kjøttet med noen dråper vann eller buljong for å holde det fuktig mens oppvarming.

Trinn 4

Plasser en mikrobølgeovn-safe lokk eller mikrobølgesikker plastfolie over beholderen. Hvis du bruker plastfolie, ikke la den komme borti maten. Ved hjelp av et lokk eller pakk vil bidra til å beholde fuktigheten i fatet, holde kjøttet tørker ut.

Trinn 5

Varm mat på høy før den når en indre temperatur på 165 grader Fahrenheit. Å nå denne temperaturen dreper bakterier og reduserer risikoen for matforgiftning. Dette kan sjekkes med en mat termometer etter oppvarmingen er ferdig. Ikke bruk et termometer inne i mikrobølge under oppvarmingsprosessen. Hvis kjøttet ikke er 165 grader, fortsetter oppvarming for en ekstra minutt om gangen til du kommer til denne temperaturen.

Trinn 6

Fjern kjøttet fra mikrobølgeovnen med varme bevis votter for å hindre brannskader.

Trinn 7

Legg maten på disken og la den stå i minst ett minutt før servering. Mikrobølgeovnen kan forårsake hot spots i mat som kan forårsake brannskader.

Tips

  • Oppvarming tiden avhenger av mengden mat du gjenoppvarming. En enkelt hamburger eller kyllingbryst kan kreve ett minutt mens en hel stek kan ta fire minutter eller lenger. I gjennomsnitt, mest enkelt porsjoner av biff, kylling og fisk krever 45 sekunder til to minutter.

Du trenger

  • Mikrobølgeovn-pose
  • Mikrobølgeovn-safe lokk eller plastfolie
  • Heat-bevis votter eller gryteklut