Validerte screening verktøy for rusmisbruk hos ungdom

June 29

Validerte screening verktøy for rusmisbruk hos ungdom


Jo tidligere du oppdager en tenåring misbruker illegale stoffer, jo større er sannsynligheten for at behandling eller riktig utdanning kan overtale ham til å stoppe. Ungdom er spesielt utsatt for rusmisbruk som mange ansikt gruppepress på skolen, jobb, eller hjemme. Rus er også vanlig blant dem som havn misoppfatninger om spesielle stoffet av valget.

Urinanalyse

Urinprøver er en nøyaktig metode for å teste for narkotika og alkohol hvis du kan forhindre at personen tar testen fra å forsøke å tukle med den. Gi testen tilfeldig for å redusere risikoen for manipulering. Etter at urin er deponert i beholderen bør det bli målt for temperatur umiddelbart; temperaturen bør være mellom 96 og 99 grader F. Det finnes to typer av urinanalyse - deteksjonsgrensen test og cut-off typen test. Deteksjonsgrensen testen oppdager ulovlig stoff i kroppen; cut-off typen testen gir bare en positiv lesing av visse legemidler nå forhåndsbestemte nivåer.

blod~~POS=TRUNC

Blodprøver kan nøyaktig oppdage ulovlige stoffet nivåer i blodet. Imidlertid vil en blodprøve bare oppdage et stoff hvis det tas mens brukeren er under påvirkning. Blodprøver bør utføres av en lisensiert profesjonell i enten en leger kontor eller sykehus. Hvis du er en forelder som ønsker å få din ungdoms testet, ring for prosedyrer og retningslinjer, som tenåringer kan trolig begrense hvem som ser på testresultatene.

pensel tester

Penselprøver er bare forlenget bomullspinner som kommer i en steril pakke. Disse testene er ofte gitt av arbeidsgivere som ønsker å gjennomføre rutinemessige stoff tester eller ønsker å teste en potensiell ansatt. Bomullspinne fjernes fra beskyttende dekke og drives langs innsiden av testtakerens munn til den er helt mettet. Testen er enten sendes som skal evalueres på en lab eller vurderes på stedet om selskapet har riktig utstyr. test pinnen plukker opp spor av metabolitter stede i kroppen etter at virkningene av den ulovlige stoffet avta.

Alkohol

Breathalyzers brukes til å teste om en person er under påvirkning av alkohol. En breathalyzer er bare nyttig hvis vedkommende har konsumert alkohol den dagen. Hvis en person ikke er testet mens de er under påvirkning, vil breathalyzer ikke registrere en positiv test. Breathalyzers kan kjøpes over disk på de fleste apotek, så hvis du mistenker at din tenåring er drukket og du har en breathalyzer på hånden, kan du gi dem en test på stedet.