Hvor kan jeg finne forsikringsselskaper som Cover Tubal Tilbakeføring?

May 5

Hvor kan jeg finne forsikringsselskaper som Cover Tubal Tilbakeføring?


Forsikring for helse, hjem og biler er viktig å sikre at du er beskyttet; Men etter å ha helseforsikring dekning alle dine medisinske behov er ofte en kamp. Når dykking i verden av det som blir sett på som kosmetikk eller elektiv kirurgi, blir det enda mer av en kamp for å få prosedyrene dekket. Tubal reversering er vanligvis sett på som et valgfag prosedyre, og vil resultere i de fleste forsikringsselskapene å nekte dekning.

tubal Tilbakeføring

Mange kvinner velger å ha en tubal ligation, som kutter egglederen og forbyr et egg fra å komme inn i livmoren, gjødsling og implantere. Ettersom tiden går, men noen kvinner bestemmer de ønsker å ha en baby og ønsker å reversere ligation og gjenopprette funksjonen til egglederen. Suksessraten av prosessen varierer mye av kirurgen og type ligation som opprinnelig ble utført.

valgfag Prosedyre

Forsikringsselskaper ofte se tubal reversering som valgfag. Helseforsikring er utviklet for å løse helseproblemer, og noen velger å ha en tubal reversering blir sett på som ikke en helse problemet, men snarere et ønske. Det er sett svært likt kosmetisk kirurgi. Det er svært vanskelig å finne noen forsikringsselskap som skal dekke eventuelle valgfag prosedyre, inkludert tubal reversering.

Forsikring

Ring ditt forsikringsselskap eller potensielle forsikringsselskaper. Enhver fakturering til et forsikringsselskap skal inneholde prosedyrekoder og diagnosekoder, og bruker disse to spesifikke koder når du spør om dekning for tubal reversering: ICD 628,2 og CPT 58750. Disse kodene sjelden endres, men du kan ringe legen din for å bekrefte at disse er kodene han vil bruke i fakturering. Dersom forsikringen leverandøren sier at de ikke vil dekke prosedyren, spør om noen del av operasjonen kan dekkes, slik som anestesi.

medisinsk nødvendighet

I noen tilfeller kan en tubal ligation føre til medisinske problemer. Hvis legen din mener at tubeligatur bør være ferdig for helsen din, kan han skrive et brev til forsikringsselskapene og å argumentere for medisinsk nødvendighet. Når en prosedyre er bedt av medisinsk nødvendighet, er sjansene for forsikring godkjenning stige.