Hvordan å bli gravid over 40 år gammel

February 22

Å bli gravid i alle aldre er ikke alltid lett, og som en kvinne blir eldre blir det vanskeligere å bli gravid. Det er imidlertid mulig for kvinner i 40-årene for å bli gravid og kunne levere en sunn baby. For å bli gravid når over 40 år gammel mye tålmodighet og planlegging er ofte nødvendig. Riktig kosthold, sunn livsstil og en positiv holdning må alle opprettholdes for å øke sjansen for å lykkes.

Bruksanvisning

Hvordan bli gravid over 40 år gammel

1 Slutt å ta prevensjon og se etter menstruasjonssyklusen å bli vanlig. Det kan ta to til tre måneder for kvinnens menstruasjonssyklus for å bli konsistent etter avsluttet bruk av prevensjon. Mens fruktbarhet vanligvis returnerer 30 dager etter prevensjon er ikke lenger brukes, kan menstruasjons og eggløsning syklusen være uregelmessig. Vente til menstruasjonssyklusen har blitt vanlig igjen vil hjelpe hvis samleie er under planlegging rundt eggløsning sykluser.

2 Oppnå og opprettholde en sunn vekt. Å bli gravid over 40 år gamle er vanskeligere hvis BMI (Body Mass Index) er utenfor normalområdet siden en kvinne som er under eller over vekten er mindre sannsynlig å unnfange et barn. Overvektige kvinner som gravid er også mer sannsynlig at lider av høyt blodtrykk og diabetes under svangerskapet enn gjennomsnittlig vekt kvinner. For å øke sjansene for å bli gravid en kvinne bør ha en BMI som er mellom 20 og 30.

3 avvikle bruken av alle giftstoffer, inkludert koffein og alkohol. Ved hjelp av illegale rusmidler, røyke sigaretter og drikker alkohol eller koffein kan redusere fruktbarheten. I tillegg til å redusere fruktbarheten, kan giftstoffer som alkohol og tobakk forårsake lave fødselstall og svangerskapskomplikasjoner. Bytt ut alkoholholdig drikk med alkoholfrie alternativer og begrense koffein forbruk til en kopp per dag. Hvis du har en hard tid å redusere det daglige koffein grensen prøve å erstatte kaffe med milkshake eller melke utvannet avkjølt kaffe drikker.

4 Slutt å bruke tamponger, Douches og feminine rensemidler / spray. Det er viktig å holde det vaginale område infeksjon fri, og ved hjelp av invasiv feminine produkter øker faren for bakterieinfeksjon. I tillegg til å øke risikoen for infeksjon, feminine rensemidler fjerner vanligvis slimet i livmorhalsen som er nødvendig for unnfangelse. Mens du prøver å bli gravid bruke bind under månedlige perioder og rengjøre vaginal området med vann og mild såpe.

5 Ta kontakt med din primære omsorg lege om en henvisning til en fruktbarhet spesialist. Kvinner i 20-årene har ca 25% sjanse for å bli gravid hver måned. Denne sjansen synker som en kvinne aldre, og hvis en kvinne i 40-årene ikke har unnfanget etter 6 måneder hjelp kan være nødvendig. En fruktbarhet spesialist vil kunne finne ut om det er noen medisinske problemer som påvirker deg eller din partner som hindrer befruktning.

Hint

  • Etter samleie heve hofter og lår for ti til femten minutter for å øke sjansene for unnfangelse.