Hva er nødvendig på tidspunktet for Levere en baby?

May 27Mange kvinner levere babyer på sykehus, men noen velger muligheten til en hjemmefødsel. Det er visse materialer som er nødvendig ved å levere en baby, for å ha en behagelig og sunn vaginal levering hjemme.

arbeidskrevende produkter

Store vanntette slipp duker kan være nyttig for å beskytte overflater av arbeidskraft og fødsel området. Også kvinner trenger store bind for blodig vis under fødselen.

Comfort forsyninger

Elementer som ikke er nødvendige, men gunstig for komfort under fødselen inkludere en birthing ball, massasje olje for perineum, og en birthing kar.

Født forsyninger

Når barnet kommer ut av mors liv, leverer nødvendige inkluderer nese pære for suging, spritkompresser, saks, engangshansker, og en skolisse å knytte ledningen.

postpartum forsyninger

Store chux pads (tilgjengelig på stoffet butikken) dekker sengen og beskytte den mot blod. Plenty av store absorberende håndklær er nyttige, som det er mye av postpartum blødning i løpet av de første timene etter fødselen.

nyfødte forsyninger

Varme håndklær til varm og tørr barnet etter fødselen er nødvendig. Også bleier, klær, og en swaddling teppe er nyttige.