Foods som regulerer Heartbeat

February 28I dag hjerteproblemer har blitt dominerende dødsårsaken. Fet mat, mangel på mosjon og stress har opprettet en nedadgående spiral i hjertet helse. Det første skrittet for å eliminere kardiovaskulære problemer er å regulere hjerterytme. Dette kan gjøres ved å endre kostvaner og erstatte ldls med hjerte sunn mat og sette frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.

Laks

Laks er nr 1 vare som brukes til å redusere blodpropp, regulere hjerterytme og redusere betennelse i hjertet og blodårene. Rik på omega-3 fettsyrer, fungerer det å redusere kolesterolet mens forsyne kroppen din med mye nødvendig vitaminer som vitamin B, folat og vitamin A. Når du velger laks, se etter vill reist fisk (det kan ses på etiketten) i stedet for oppdrettslaks. Dette eliminerer insektmidler, tungmetaller og sprøytemidler fra å være i kjøttet. Fet hav fisk som sild, tunfisk og sardiner er også bra for hjertet, og er full av vitaminer. Hvis du ikke er glad i fisk, legge fiskeolje caplets til din daglige rutine i stedet.

nøtter

Nøtter er ofte oversett når det gjelder hjerte helse. Lastet med mono- og flerumettet fett, gir de sunt fett kroppen din trenger i stedet for ldls, eller low-density lipoproteiner, som øker kolesterolet og Quicken hjerteslag. Spis smart når innlemme nøtter i kostholdet ditt. Bytt mat høy i mettet fett som smør, pølse og olje med nøtter. Begrens deg til 1 til 2 oz. daglig, omtrent 10 nøtter.

Salt

Saltinntaket er en av de enkleste måtene å forårsake hjerteproblemer. Funnet i nesten alt, og en populær smaksforsterker, er salt ofte oversett når hjertet begynner å rase. Se opp for hermetikk og frosne matvarer. De er ofte lastet med natrium i et forsøk på å opprettholde friskhet og holde smaken og holde øye med mat som hevder å være lav i natrium. Det betyr ganske enkelt dets saltinnhold er blitt senket med minst 25 prosent, slik at det kan likevel være svært høy. Medisiner kan også være høy i salt, så sjekk med legen din før du begynner et nytt legemiddel.

Frukt og grønnsaker

Når jeg prøver å senke hjerterytme, innlemme kalium, kalsium og magnesium rik mat i kostholdet ditt. Gjør dette ved å erstatte fet mat med frukt, magre meieriprodukter og grønnsaker. Høye nivåer av kalium finnes i bananer, appelsiner, spinat og kidneybønner. Magnesium er i brun ris, grønne grønnsaker og tomater. Bruk disse og magre meieriprodukter som yoghurt i stedet for side retter og snacks å regulere hjerterytme og redusere det daglige inntaket av unødvendige fett.

havregrøt

Ikke glem havre. Full av omega-3 fettsyrer, folat og kalium, havremel senker LDL nivåer og kjemper for å holde blodårene klar. Velg grove eller stål-kutt havre for å gjøre havremel i stedet for instant havremel. Selv om du trenger for å lage dem på komfyren, de inneholder mer næringsstoffer og ingen tilsetningsstoffer. Hvis ikke en fan av havremel, velge en kornblanding med havregryn inkludert.