Slik Cure psoriasis eller eksem

August 7

Eksem er en hudsykdom som fører til utslett og flassing, typisk på en persons ben og armer. Dette skjer vanligvis på innsiden som vender mot deler av leddene. På den annen side, oppstår psoriasis på utsiden av leddene (f.eks kneskålen) så vel som andre deler av kroppen. Personer som har psoriasis eller eksem har flere behandlingsalternativer for å kurere denne lidelsen.

Bruksanvisning

Slik Cure og behandle eksem hud betennelser

1 Påfør et kortikosteroid krem foreskrevet av hudlege. DAB litt av kremen på en bomullsdott og gni det på eksem. Ta orale steroider hvis eksemet betennelse er utbredt og alvorlig. I tillegg kan personer med utbredt eksem nytte av oral antibiotika for å forhindre at huden utslett fra å bli smittet.

2 Unn eksem i hodebunnen med over-the-counter flass shampoo. Eksempler er hode og skuldre produktlinje. I tillegg frakk eventuelle overflate skalp skorper med babyolje og la det trekke i 45 minutter for å myke opp skorpen før du vasker det bort med varmt vann og en ren klut.

3 Expose de berørte huden til 10 til 15 minutter av sollys. Eksperter ved Harvard Medical School InteliHealth tjeneste tyder på at solens ultrafiolette stråler kan bidra til å redusere symptomene på eksem.

4 Fukte huden med en allergivennlig body lotion som er fri for dufter og fargestoffer. Eksem kan føre til overdreven tørking og flassing, som legger til hudirritasjon. Bruk fuktighetskrem for å hjelpe sooth området og roe betennelser.

Slik Cure og behandle psoriasis hud betennelser

5 Be hudlege for å foreskrive medisiner for å kurere psoriasis. Avhengig av alvorlighetsgraden av din hud betennelser, kan legen enten gi deg en coristone krem, eller for dårlige tilfeller av psoriasis, en rask virkende aktuell medisiner som Anthralin. Påfør daglig til å rense huden eller som anvist av legen din.

6. Påfør en over-the-counter salisylsyre basert salve for å hjelpe tynne ut eventuelle hud arrdannelse og støt forårsaket av psoriasis. Over tid kan jevn betennelse føre til at huden til å tykne som en ekstra forsvar mot eksterne irritanter. Salisylsyre øker naturlig eksfoliering for å hjelpe huden å fornye seg selv.

7 Bruk en vitamin D salve eller utsett psoriasis for sollys. Kombinasjonen av ultrafiolette stråler og vitamin D kan selvsagt hjelpe lindre og kurere hud uorden.

Hint

  • Snakk med legen din før du implementerer noen hjemme rettsmidler for psoriasis eller eksem for å sikre at du ikke lenger irriterende på huden eller i konflikt med legens foreskrevne medisiner.