Slik Cure baby Eksem raskt

July 27

Slik Cure baby Eksem raskt


Hvis barnet ditt lider av eksem - det finnes måter å gi dem lindring de trenger for å kurere dette kløende, ubehagelig hud tilstand. Legene er ikke helt sikker på hvorfor noen babyer utvikle denne formen for eksem, men babyer har sensitiv, tynn hud fra fødselen av. Mange barn med eksem tendens til å i tillegg utvikle astma og allergi på et tidspunkt i løpet av sitt liv siden disse helsemessige forhold tilhører samme tilhørende familien. Bruk disse tipsene for å bli kvitt babyen eksem:

Bruksanvisning

1 Påfør Linfrøolje for babyens hud. Linfrøolje kan nå kjøpes på narkotika butikker og helsekostbutikker likt. Den kommer i flytende form, kapsler og jordet lin korn form. Linfrøolje er rik på omega 3 fettsyrer og mange som lider av eksem trenger ekstra kilde til Omega 3. For røde, kløende og ujevn hud, prøv å gni væske linfrø olje for å berolige babyer irritert hud. Lin vil lindre kløe og inflammasjon umiddelbart og over tid vil du legge merke til babyer eksem forsvinne. Linfrø er et mirakel olje for eksem lider i alle aldre og mange hudleger er ikke klar over sine helbredende egenskaper, men alltid snakke med legen din før du prøver en ny hudpleie regime for spedbarn.

2 Prøv en hydrokortison OTC krem på 10% salve. Den hydrokortison krem ​​gir den raskeste lindring fra riper, men de langsiktige evner er ikke så god som linfrø tallet. Den hydrokortison er litt mer praktisk som du kan bære den lett i en bleie bag eller veske. Alltid snakke med legen din før du prøver reseptbelagte og reseptfrie behandlinger.

3 Gi barnet ditt en havremel bad. Havremel bad kan kjøpes hos din lokale stoffet butikken og gi rask lindring til hudirritasjoner. Også prøve et kaldt omslag på irritert hud. Kalde temperaturer brukes direkte til kløende hud vil nix kløe raskt. Så, neste gang babyen er ubehagelig, kan du prøve et kjølig bad som kan bidra til å redusere sine eksem teft-up.