Hva er årsakene til lav Serotonin nivåer?

October 29

Serotonin er et signalstoff, eller et kjemikalie som å gjør impulser til å flytte fra en nervecelle til en annen. Personer med lavt serotonin nivåer kan oppleve hormonelle endringer, som kan forstyrre vanlige aktiviteter, herunder å spise og sove. En måte å øke serotonin er et sunt kosthold. Medisinsk behandling kan søkes og overvåkes av en lege når pasienter lider av lavt serotonin nivåer.

Funksjon

Serotonin fungerer som en budbringer for å overføre signaler i hjernen. Det er også funnet i hele kroppen. Det påvirker flere systemer, inkludert den nervøse, hjerte-og fordøyelsessystemet.

Identifikasjon

En årsak til lav serotonin er mangel på søvn.

En annen årsak til lavt serotonin nivåer er depresjon. Folk som ikke føler seg godt om seg selv kan få medisinsk behandling som kan inkludere kognitiv atferdsterapi for å lære å akseptere livets utfordringer og legemidler som antidepressiva Paxil.

Lav serotonin kan føre appetitt problemer. Dem som er rammet kan kreve mat og drikke med høyt sukkerinnhold. Andre kan kreve salte matvarer som potetgull og pretzels.

Tidsramme

Serotoninnivået kan endres fra lavere mengder til høyere beløp. Når diagnostisk testing har bekreftet lavt serotonin nivåer, kan en lege lage en behandlingsplan som kombinerer ernæring, mosjon og medisiner.

For eksempel kan en pasient med lav vitamin og mineral inntak rådes til å spise mer grønne grønnsaker med vitamin B og vitamin K.

Forebygging / løsning

Serotoninnivået kan heves for å holde systemet fungerer. En måte er å opprettholde et sunt kosthold, inkludert å spise lite fett, lite sukker og lav-natrium matvarer. Tryptofan kan øke serotoninnivået. Kilder inkluderer magert svinekjøtt og kalvekjøtt. I tillegg kan pasientene ha sunne karbohydrater som melk.

Trening kan utføres for å bidra til å holde sinnet fokusert og kroppen tonet.

Pasienter kan være foreskrevet medisiner for å øke serotoninnivået.

Advarsel

Serotonin syndrom kan oppstå når to legemidlene innføre overdreven serotonin i kroppen. Skjelvinger og muskelspasmer er mulig. Syndromet kan bli bekreftet med medisinske tester som en komplett blodprosent, et elektrokardiogram og elektrolyttnivåer, som overvåker mineraler som finnes i blodet.

Denne tilstanden kan unngås med bedre pasient-lege kommunikasjon.