Ventilator Komplikasjoner som følge av røyking

January 13

Ventilator Komplikasjoner som følge av røyking


Vifter er nødvendig for en rekke medisinske problemer som spenner fra lungekreft til ryggmargsskader og selv bare ren gamle alder. Ventilatorer hjelpe medisinske pasienter puste når de er ute av stand til å puste på egen hånd eller har problemer med å puste på grunn av skader, kirurgi eller andre problemer. Røyking mens du bruker en ventilator kan resultere i en rekke komplikasjoner og problemer.

lungebetennelse

Lungebetennelse er en vanlig problem som oppstår med en ventilator uten å røyke. Når røyking, er sjansene for å få lungebetennelse øke dramatisk som kroppen er mer mottakelig for infeksjoner. Medisinsk personell vil typisk gi lungebetennelse vaksiner til en pasient ved hjelp av en ventilator, men røyking senker immunsystemet og kan føre til lungebetennelse til tross for vaksinen.

Luftveisproblemer

Pustevansker som følge av røyking mens du bruker en ventilator er en svært vanlig. Dette er det vanligste problemet som oppstår fra å røyke mens du er på en ventilator. Ifølge "Clinical Anesthesia," røyking forårsaker luftveisirritasjon og resulterer i en rekke andre komplikasjoner i lungene som fører til luftveisproblemer.

Økt slim og tungpustethet

Utover grunnleggende luftveisproblemer som oppstår fra røyking mens du er på en ventilator, slim øker, noe som fører til tungpustethet og hoste. Ifølge respiratoriske komplikasjoner Fra ryggmarg skader, bør de som har ryggmargsskader som resulterer i ventilator bruk bør ikke røyke og begynne et røykesluttprogram for å hindre komplikasjoner.