Hva skjer hvis Gas Gets på hendene?

December 19

En gass er en av de naturlige tilstander av materie. Kjemiske forbindelser som er funnet i en gassform, væskeform og en fysisk tilstand. Normalt gjør gasser ikke har noen store helsefarer, men kjemiske gasser har en rekke av etsende, toksikologiske og andre helseeffekter ved kontakt oppstår. Menneskehender har et bredt utvalg av bruk og få gass på dem fører til store helsefarer som potensielt kan bli dødelig.

etsende Effects

Et etsende stoff er et stoff som kan skade og ødelegge alt som det kommer i kontakt og bærer det bort. Forbindelsene med mange gasser er etsende og få dem på hendene er en stor helserisiko og farlig. Gassen fra et stoff kan føre til umiddelbar korroderende effekter eller virkninger blir tydelig i løpet av en tidsperiode og over kronisk langvarig eksponering. Hvordan gassen forårsaker skade og etsende virkning er avhengig av dets oppløselighet til menneskekjøtt. Gasser, slik som hydrogen-klorid og ammoniakk slites ned i luftveiene og slites bort det første laget av hud på hånden. Hydrogensulfid er en svært korrosiv substans, og dens gasser kan trenge dypt inn i hendene og forårsake skadelige effekter og toksisitet til celler og blodårene i hånden.

giftvirkninger

Alle kjemiske gasser ha noen grad av toksisitet. Alvorlighetsgraden av toksisitet er avhengig av den aktuelle gass. Det finnes mange typer av toksisitet som spenner fra kjemisk toksisitet til fysisk toksisitet. Når får en giftig gass på hendene, på grunn av sin fysisk art, kan gassen raskt å trenge inn i porene i huden som et resultat av dette fører til potensielt ødeleggende og dødelige effekter. Får giftig gass på hendene kan gassen til å trenge inn i huden og inn i blodårene. Får giftig gass på venstre hånd er viktig som en blodåre i venstre fører direkte til hjertet, og da giftig gass trenger inn de bestemte blodkar, kan alvorlige og dødelige effekter resultatet.

Luftveis Effects

Respiratory sykdom og problemer med å puste er indirekte helsefare fra å få gass på hendene. Gass partikler kan holde seg på overflaten av huden din. Dersom den person berører sin nese eller munn, kan gasspartiklene kommer i kontakt med den nese og munn, og kan resultere i luftveiene og puste farer.

Digestive helsevirkninger

Hendene er en viktig fysiologisk komponent for kroppen vår, og folk bruker hendene for en rekke årsaker. Når en person blir gassen på sin side, trenger inn i gassen inne i huden. Ved å spise og lage mat, kan gasspartikler reise fra hendene til maten og til slutt til fordøyelseskanalen. Avhengig av deres kjemiske natur, kan gasspartikler deretter gi irritasjon i slimhinnen i tynntarmen, eller forårsake etsevirkning i magen fôr, noe som fører til farlige helsefare.