Hvordan overvinne en frykt for Betrayal

October 23

Frykt kan være livskrevende, hindrer normal, daglig funksjon av en individuell og hindre ham fra å oppleve livet til det fulle. Betrayal er en sterk følelse som kan synes å være vanskelig å kaste ut, men det er mulig og koker ned til å gjøre valget om å la det gå. Når frykten er så i ansiktet og anerkjent som hva det er, vil det ikke ha makt over deg lenger.

Bruksanvisning

1 Ta en titt på din nåværende situasjon. Definer frykten for svik som du nå opplever. Fyll i setningen "Jeg er redd for at ..."

2 Innse at frykten er vanligvis dypt forankret i fortiden, ganske muligens en opplevelse du ikke raskt minnes eller innse holder en slik makt over dine handlinger og følelser.

3 Få komfortabel i et rolig område, lukker øynene og tenker tilbake så langt du kan for å finne et sted i fortiden hvor du først hørte om svik. Prøv å huske dette minnet klart i hodet. Dette kan være vanskelig, men det er nødvendig.

4 Hold at minnet i tankene dine som du nå ser for oss hvordan du ville ha likt den situasjonen å gå. Du kan erstatte dette med alt du vil.

5 Takk at erfaring, i hodet eller høyt, for leksjonen som du lærte av det. Demonstrasjonen kan ha bare vært å utsette deg for noe som du senere kan gjenkjenne og velge å ikke la inn i livet ditt. Det er leksjoner i alt som skjer i livet, selv om noen ikke er realisert før senere på etter at hendelsen har inntruffet.

6 Honor og respektere følelser av svik. Man kan ikke fullt ut forstå ærlighet og komfort uten svik. Spør hva det har gjort for å tjene deg. Har det reddet deg fra å fortsette et usunt forhold med en uærlig person eller gjort deg forsiktig i en muligens farlig situasjon? Takk følelser og lærdom, og så fortelle det du la det gå.

7 Fortell deg selv at du slipper denne frykten fra å ha noen makt over deg fra dette punktet.

8 Gi deg selv tillatelse til å føle, erfaring, og bringe lykke inn i livet ditt og i forholdet du ønsker. Viktigst, må du tro at det å ha disse tingene i livet ditt er mulig. Dette vil frigjøre deg fra å være et offer for dine tanker og frykt, så vel som tillater deg å ta ansvar for ditt liv.

9 identifisere en person som utløser denne frykten for svik nå. Med denne nye bevisstheten, trekke en grense mellom det individuelle og deres individuelle atferd. Vær åpen for å se hvem de egentlig er, ikke bare hva de synes å være. Ikke merke dem, og husk å være åpen, ærlig og villig til å kommunisere.