First Aid Training Kvalifikasjoner

April 24

First Aid Training Kvalifikasjoner


Opplæring i førstehjelp er den første linjen i støtte til venner, familie og andre personer som kan oppleve traumer fra ulykker eller helsemessige problemer. Du må vise en god forståelse av riktig førstehjelp teknikker for å kvalifisere som førstehjelp sertifisert, samt oppfylle visse krav.

HLR Training

Hjerte-lunge-redning er en viktig leksjon i opplæring i førstehjelp. Du må være i stand til å skikkelig vurdere en person for hjerte opphør og deretter administrere riktig rekkefølge av pust og lunge thrusts. Du må ha HLR trening for å unngå sivile søksmål i tilfelle av fiaskoen.

Blokkering Scenarier

Opplæring i førstehjelp innebærer at du kunne vurdere riktig når en person er kvelende og handle deretter. Du må være i stand til å klare en offerets munn eller svelg hindringer ved hjelp av fingeren eller Heimlich manøver.

defibrillering Teknikker

Avhengig av sertifisering, kan du lære hvordan du bruker en defibrillator på enkeltpersoner som opplever hjerteinfarkt eller andre situasjoner hvor lunge aktivitet opphører. Du bør bare bruke en defibrillator hvis du har erfaring for å unngå å skade deg selv eller andre.

Midlertidig Behandling blodtap

Opplæring i førstehjelp gir deg den kompetansen som trengs for å midlertidig kle sår før profesjonelle første reaksjoner kommer til en ulykke. Du vil kvalifisere til å skikkelig pakke blødningsskader med riktig trykk og materialer for å unngå smitte og alvorlig blodtap.

Benbrudd og pauser

Du må kvalifisere til å ta benbrudd og pauser i opplæring i førstehjelp. Svare på slike skader er vanligvis ment for et midlertidig tiltak før riktig behandling, som inkluderer riktig splint påføringsmetode.