Fordeler og ulemper ved å være en perfusjonist

January 22

Fordeler og ulemper ved å være en perfusjonist


Under hjertekirurgi, er en perfusjonist ansvarlig for driftsmidler som midlertidig erstatter pasientens respiratoriske og sirkulatoriske funksjoner. Sertifiserte Perfusjonist utviser stor presisjon i vellykket utføre sine plikter. Forstå fordeler og ulemper med å jobbe som perfusjonist er viktig når de vurderer dette feltet.

Lønn

Ifølge American Medical Association, kan nylig sertifisert Perfusjonist forvente en årlig lønn på $ 60,000 til $ 75,000 per år. Perfusjonist med to til fem år på jobben gjør $ 70,000 til $ 90,000 og Perfusjonist med enda mer erfaring kan tjene så mye som $ 100.000. Perfusjonist kan også gå videre til lederstillinger hvor lønninger ofte overstiger dette beløpet.

timer

En ulempe de som vurderer denne karrieren bør merke seg er at lange dager er ikke uvanlig for Perfusjonist. Et operasjonsteam utfører en 15-timers levertransplantasjon vil kreve en perfusjonist gjennom hele prosedyren. Perfusjonist arbeide på sine føtter og håndtere tungt utstyr. I tillegg til sitt vanlige arbeid uke, Perfusjonist er ofte på vakt netter og helger.

krav

Perfusjonist finne personlig tilfredsstillelse i å utføre en jobb som er utfordrende og krevende. Som en integrert del av et kirurgisk team, er perfusjonist rolle avgjørende for å bevare pasientens liv mens hjertet er immobilisert. En perfusjonist kontinuerlige vurdering av pasientens status og effektiv kommunikasjon med kirurger bidrar til å sikre en vellykket prosedyre. Den perfusjonist også jevnlig bistår andre medisinske spesialiteter under operasjoner.

Understreke

En annen ulempe å vurdere er nivået av stress denne stillingen innebærer. Selv om pasienter kan dele likheter, er ikke fremgangsmåten nøyaktig den samme. Medlemmer av det kirurgiske teamet trenger for å opprettholde intense fokus over lang tid. Tilsynelatende godartet feil kan ha kritiske konsekvenser og Perfusjonist må vite hvordan du skal svare på alle mulige situasjoner.