Hvordan Forbedre kommunikasjonsferdigheter mellom sykepleiere

October 23

Hvordan Forbedre kommunikasjonsferdigheter mellom sykepleiere


Kommunikasjon mellom sykepleiere er avgjørende for riktig funksjon av en sykepleier enhet. Det er viktig at sykepleiere kan snakke med hverandre for å stille spørsmål om pasienter, dele meninger eller få hjelp. Siden det er så viktig å sykepleiere at de kommuniserer, er det bare fornuftig at sykepleiere søker måter å forbedre deres evne til å kommunisere med hverandre. Det er mange måter å gjøre dette. Kommunikasjonsferdigheter er noen av de enkleste tingene som sykepleiere kan arbeide med å forbedre sine profesjonelle liv.

Bruksanvisning

1 Snakk effektivt. Kommunisere hva som må sies på en effektiv måte. Ha all tilgjengelig informasjon og kommunisere det på en klar og konsis måte at den andre personen kan forstå med en minimal mengde problemer.

2 Hør effektivt til hva den andre personen har å si. I stedet for å lete etter noe annet å si, lytte til hva slags informasjon som blir videreformidlet. Følg nøye med på kroppsspråk og stemme bøyning for å plukke opp skjulte ledetråder i hva personen sier at kanskje ikke fremgår av ordene de snakker.

3 Gi tilbakemelding til den som snakker på en positiv måte ved å stille spørsmål og parafrasering hva den andre parten har sagt. Dette er viktig å snakke med leger så vel fordi bestillinger må leses tilbake for å sikre at de er riktige.

4 Ta hensyn til ikke-verbale signaler. Få øyekontakt når du snakker og tankene tonen i stemmen din. Lytt til kroppen din posisjonering og korrekt noe som ville gi feil inntrykk. For eksempel, krysset armene kan ofte bli sett på som et tegn på sinne. Vær sikker på at du ikke er stille disse skiltene uvitende.

5 Unngå utsagn som begynner med "du". I stedet fokuserer på "I" uttalelser å uttrykke dine følelser i saken og kommunisere uten å skylde på. "I" uttalelser gjør en person føler seg mer komfortabel med deg og oppmuntre en følelse av deling. "Du" utsagn er sannsynliggjort og satt en person på vakt.

6 Vær selvsikker. Selvsikkerhet er ikke å forveksles med aggressivitet. Dogmatiske betyr: positive, trygge og er villige til å ta et standpunkt for det som er rett. Aggressiv er: pushy, mobbing og mener. Selvsikkerhet vil få poenget til dine kollegaer og få dine meninger hørt. Det vil få svar på spørsmålene dine, og kan også bidra til å redde en pasient.

7 Håndtak konflikt umiddelbart med takt og selvsikkerhet. Ikke feie det under teppet. La alle parter har sagt sitt og ta opp alle sider av konflikten like. Alle involverte skal ha noe å si på hva løsningen på konflikten bør være for å komme til en løsning som alle kan leve med.