Hospice Aide Training

July 16

Hospice Aide Training


Hospice hjelpere gi personlig pleie til døende under oppsyn av en sykepleier. Ofte de omsorg for pasienter i pasientens eget hjem, og fordi de ofte tilbringer mer tid med pasienten enn noen andre og kan uttrykke ønskene til pasienten, bidrar de mye til pasientens omsorg mot slutten av livet.

kvalifikasjoner

Hospice hjelpere må fullføre enten et treningsprogram som omfatter klasserom og praktisk opplæring i regi av en sykepleier, for en total på minst 75 timer, eller en kompetansevurdering overvåket av en sykepleier. Evalueringen omfatter seng, svamp, badekar og dusj bad; spiker og hudpleie; munnhygiene; toalett omsorg; sikker overføring teknikker; spekter av bevegelse og posisjonering, og tilstrekkelig ernæring og væskeinntak.

In-Service Training

Et hospits assistent må ha minst 12 timer med etterutdanning i løpet av hver 12-måneders periode. Den hospice må oppbevare dokumentasjon av aide trening.

Tilsyn

Når en pasient mottar omsorg i hjemmet, må en sykepleier gjør et besøk på stedet en gang i året for å vurdere arbeidet til aide og overvåke eventuelle endringer i pasientens tilstand, infeksjon kontrollrutiner, og hjelpe aide med mellommenneskelige relasjoner med familie.