Kan Nerve Damage Årsak Kløe?

April 6

Ja, kan nerveskader forårsake kløe. Når nerveskader oppstår dette kalles nevropati.

nerve Damage

Nerveskader kan skyldes overdreven press på en nerve, repeterende bevegelser, strekke nerve eller knipe den. Det kan også skyldes en plate problem i ryggen eller arr vev. Diabetes, kan mangel på vitamin B12, infeksjoner, sykdommer og forgiftning også forårsake nerveskader.

nevropatisk

Nevropatisk kløe er et direkte resultat av nerveskader. Nevropatisk smerte oppstår når det perifere og sentrale nervesystemet feil og bli opphavet til smerte, ifølge Dr. Steven Richeimer, sjef for delingen av smerte medisin ved Keck School of Medicine, University of Sourthern California, Los Angeles.

nevrogen

Nevrogen kløe oppstår når når opioider, en analgetisk substans, er gitt ut fra hjernen, eller når en syntetisk versjon av et opioid er tatt. Denne type av kløe er ikke fra nervevev skade, men har sin opprinnelse i sentralnervesystemet.

kløe

Når du lider av kløe dette er referert til som kløe. De stimuli som får deg til å klø kan komme fra det sentrale nervesystemet, som omfatter hjernen og ryggmargen, eller fra perifere nerver. Når du er kløe, slipper du et stoff som heter histamin. Det er derfor antihistaminer er foreskrevet for å behandle kløen.

Oppsøk lege

Hvis du tror nerveskader resulterer i dine symptomer, inkludert kløe, ta kontakt med en lege. Ikke overse nerveskader. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til permanent skade på nervene, ifølge Dr. Gabe Mirkin, en lege og radio talk show vert.