Verktøy for Marine Mechanics

September 21

Verktøy for Marine Mechanics


Marine mekanikk inspisere, rense og reparere elektriske systemer, bensininnsprøytning, plugger og forgassere i marine fartøyer. En marine mekaniker primære verktøy er skiftenøkler, tenger og skrutrekkere. Justerbare verktøy, verktøy dimensjonert spesielt for en gitt oppgave, blir elektroverktøy og testing enheter også benyttes av marine mekanikk. Jobber som liten motor reparasjon kan kreve en enkel justering eller arbeidstimer, og arbeideren skal ha rett apparat for oppgaven.

Nøkler

Box-end og lukkede metriske skiftenøkler er avgjørende for små marine motor arbeid. Fordi de fleste applikasjoner bruker flere størrelser av muttere og bolter, må mekanikere har flere sett og ulike størrelser av skiftenøkler. Ulike størrelser av sekskantnøkler og stjernenøkler er også ofte brukt i marine motor applikasjoner. Av og store utnytte nøkler eller to fastnøkler av samme størrelse er nødvendig, og de fleste små motor mekanikere har flere skiftenøkler i verktøykassen.

Tang

Marine mekanikk bruke tang for en rekke bruksområder. Needle tang passer i små trange rom og bistå i delikat arbeid. Store justerbare tang grep elementer --- som stakk olje caps --- og hjelp i å fjerne gjenstander som skal være for hånd, men er det ikke. Ringtang fjerne ringspyler kontakter som vanligvis brukes i alle mekaniske enheter. Små justerbare tang brukes til å bøye, holde eller stramme små gjenstander.

Skrutrekkere

Skrutrekkere er uvurderlig verktøy for marine mekaniker. Mange små motor justeringer og reparasjoner er designet for skrutrekker bruk. Skruer er vitale deler i monteringen av båter og båtmotorer. Marine motordeksel holdes på plass med skruer, og de fleste små motordeler bruke skruer i stedet for bolter. Marine instrumentpaneler er også holdt på plass med skruer.

Verktøy og testing enheter

Elektroverktøy og andre diagnostisk utstyr hjelpemiddel marine mekanikere i sitt arbeid. Datastyrt motor analysatorer, komprimering målere, strømstyrke og voltmetre hjelpe mekanikerne finne defekte deler og tune motorer. Disse enhetene gir en resultatrapport av ulike komponenter å sammenligne mot normale karakterer.