Hva er et HEPA Mask?

October 17

Hva er et HEPA Mask?


HEPA (høy effektivitet partikkelfilter luft) masker er slitt på ansiktet for å hjelpe allergikere puste lettere. De hindrer luftbårne partikler som støv, pollen, mugg og dyr dander kommer inn i luftveier ved å filtrere ut luften.

HEPA Masker Versus Kirurgiske masker

HEPA masker filtrere 99,97 prosent av alle partikler som er 0,3 mikrometer i diameter. Ifølge WHO, trenger kirurgisk og prosedyre masker ikke gi beskyttelse fra små luftbårne partikler og bør ikke brukes for små partikkelgenererende prosedyrer.

Bruker og forebygging

Allergikere kan unngå allergi symptomer fra muggsporer, støv og pollen når du arbeider i hagen med seg en HEPA maske. Ifølge achooallergy.com, gir et HEPA maske best filtrering mot luftbårne olje og ikke-oljebaserte partikler, bakterier og virus som H1N1, Avian influensa og SARS.

Hepa Mask Spesifikasjoner

Ifølge achooallergy.com, HEPA masker har fullt justerbare stropper og slutter tett til ansiktet. De har en respirator ventil med utskiftbare filtre og de kommer i mellomstore og store størrelser.

Engangs one-size-fits-all HEPA masker er også tilgjengelig, og oppgi sanne HEPA filtrering. De har fullt justerbare stropper og slutter tett til ansiktet.