Hvordan Shrink en Hovne Ring Finger

June 4

Hvordan Shrink en Hovne Ring Finger


Hevelse er en vanlig fysisk fenomen som forekommer når overflødig væske bygges opp i et bestemt område av kroppen. Hevelse kan oppstå som et resultat av mange faktorer som underliggende skader, sykdommer og allergiske reaksjoner. Hevelse som påvirker din ring finger kan gjøre det vanskelig å fjerne eventuelle ringer du har på deg. Hvis dette skjer, er det flere tiltak du kan ta for å redusere hevelsen i fingeren og hånden, slik at du kan fjerne ringer.

Bruksanvisning

1 Ta en over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner dersom hevelsen ble forårsaket av en skade. Dette vil bidra til å redusere smerter og betennelser.

2 Fyll en vask med en blanding av is og vann og sette den et sted høyere enn hodehøyde, slik som toppen av et kjøleskap.

3 Løft armen over hodet i fem minutter. Dette vil bidra til væske og blod renne ut av hånden din.

4 Plasser hånden ned i isvann i 10 minutter. Din hånd bør fortsatt være hevet godt over nivået på hjertet ditt som det hviler i isvann. Kulden vil innsnevre blodårene, noe som ytterligere reduserer hevelse og gjør det lettere å fjerne ringene fast på fingeren.

Hint

  • * Bruk av smøring til en finger kan hjelpe en ring skli av.
  • * Ikke tving en ring av en finger hvis det er fast til tross for å redusere hevelse og bruke smøring. Kronglete en ring mens du trekker kan bidra til å få den av.
  • * Hvis hevelse er forårsaket av en skade eller allergisk reaksjon, bør du vurdere å vente på skaden til å helbrede eller reaksjonen å forsvinne før du forsøker å fjerne en ring.