Hvordan identifisere husholdning bugs og insekter

January 29

Husholdningenes bugs og insekter er en stor plage i mange hjem. Det er derfor viktig at du vet hvordan du kan identifisere dem, slik at du kan håndtere dem.

Bruksanvisning

1 Forskning og lære vaner og livssyklus av husholdningenes bugs og insekter. Se etter informasjon i bøker, blader og på internett. Vær oppmerksom på detaljene for hver klasse av insekter og insekter og merk dem.

2 Bli kjent med mulige gjemmesteder og matvanene for ulike feil og insekter. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å identifisere dem. For eksempel vil matvanene hjelpe deg å vite om hva du så på kjøkkenet var en kakerlakk og ikke en annen husstand bug. Finn ut også om en bestemt insekt eller bug er en blodsuger, woodborer, korn eater, etc.

3 Søk etter tegn på husholdningenes bugs og insekter som fecal flekker på madrasser, vegger og gardiner. Også være på utkikk etter tørkede skinn etterlatt og blodflekker på sengetøy. Du kan fysisk se bugs på sengen rammer, under møbler, madrasser 'sømmer, vinduskarmene og inne spiralfjærer.

4 Kategoriser insektet eller bug inn i klassene som du har lært. Disse klassene omfatter maur, bier, biller, sommerfugler, sommerfugllarver, veps, teger, lus, termitter, veggedyr, skrukketroll, skolopendere, tusenbein og sirisser.

5 Prøv å matche hver insekt eller bug med et bilde som du kanskje har sett i løpet av din forskning. Man kan identifisere et insekt eller feil av ulike faktorer, slik som antallet av ben, enten det har vinger eller ikke og dets farge.

6 Se etter måter å kvitte seg med insekter og bugs når du har fullt identifisert dem. Det er mange insektmidler og bug spray. Les instruksjonene og bruk etiketter til å identifisere spesielle insekt eller bug er det sannsynlig å bli kvitt.

Hint

  • Identifisere noen av de unge insekter kan være utfordrende fordi de ikke har normal insekt egenskaper til de eldre. Ha kunnskap om livssyklusen til noen av disse insektene for bedre identifisering uavhengig av insekt eller bug liv etappe.
  • Vær forsiktig ved håndtering av insekter som bier og edderkopper fordi noen påføre smertefulle bitt og stikk, hvorav noen er giftige, mens andre kan forårsake kløe og hevelse i huden.