Hva er årsakene til Hot Ears?

July 10

Hva er årsakene til Hot Ears?


Et øre kan slå heftig varmt om en ørebetennelse er til stede. Når et barn eller voksen har otitis media med effusjon eller OME, er mellomøret full av bakterie-fylt væske. Når væsken får følge av en infeksjon som resulterer i rødt, varmt, hovent, ømme og smertefulle ører, kalles det akutt ostitis media eller AOM, ifølge Drgreene.com. Øret kan fylle med pus.

Expert Insight

Barn under 6 måneder som har røde, varme ørebetennelse skal gis smertestillende og antibiotika. Barn i alderen 6 måneder til 2 år bør også få antibiotika og smertestillende medikamenter dersom diagnosen en ørebetennelse er gjort. Det er bestemt av brå debut, væske i ørene og åpenbare bevis på en betent trommehinne. Hvis diagnosen er usikker, bør smertestillende medikamenter gis, men ikke antibiotika med mindre barnet har en temperatur på 102,2 eller høyere eller andre serøs symptomer. Barn uten høy feber vanligvis ikke trenger antibiotika for ørebetennelse, sier Dr. Greene.

antibiotika

Grunnen til at en lege er motvillig til å gi antibiotika for en ørebetennelse er det et antibiotikum er ikke alltid effektive og kan føre til at barnet blir utsatt for ekstra risiko, for eksempel oppdrett av resistente bakterier i barnets kropp eller en allergisk reaksjon som kunne vær seriøs.

betraktninger

Hot, flammende røde ører også kan være forårsaket av en hud tilstand som kalles rosacea. The National Rosacea Society bemerker at fire prosent av de 1.600 rosacea pasienter det i undersøkelsen rapporterte opplever varme, flammende røde ører.

Egenskaper

Ørene blir rød på grunn av en sprut av blod som strømmer til øret. Når for mye blod ender opp i øret, kan dette være et resultat av en sympatisk nerve dysfunksjon. Kvinner som er i overgangsalderen og til oppleve dette. Når en kvinnes østrogennivået faller, mekanismen i kroppen som frigjør varme, kalles hypothalamus, frigjør mer varme enn det burde. Slippe østrogennivået forvirre hypothalamus, og den ber deretter nervesystemet, samt blodårene og hjertet, til å råde over varme, noe som får blodkarene til å utvide seg. I tillegg kan ditt hjerte rase, pumpe hardere enn noensinne, forårsaker svettekjertlene til å sparke i høygir og du svetter mer enn noensinne.

medisiner

Medisiner kan forårsake hetetokter som vil snu ørene og ansiktet rødt, bemerker Breastcancer.org. Kvinner som tar tamoxifen, samt de som røyker, er tunge eller muskel er mer sannsynlig å oppleve hetetokter som resulterer i varme, røde ører.

Behandling

Noen pasienter opplever at du tar en beta blocker bidrar til å redusere forekomsten av brennende, glødende ører.