Fish Oil Tilskudd & Anbefalinger

February 6

Kaldt vann fisk som laks, sild og ansjos er en rik kilde til helsefremmende omega-3 fettsyrer. For alle som ikke er glad i fisk, supplere med fiskeolje er en enkel og praktisk måte å få de samme fordelene.

Helsefordeler

Omega-3 flerumettede fettsyrer i fiskeolje beskytter hjertet, lavere dårlige kolesterolet, lette depresjoner, fremme lysende hud, og bidra til å øke minnefunksjon. Imidlertid kan den største fordelen med fiskeolje være dens evne til å redusere betennelse, en forløper til en rekke medisinske problemer, inkludert lupus og reumatoid artritt, som ofte er vanskelige å behandle.

Fatty Acid Ratio

I «Hva din lege ikke vet om ernæringsmedisin Kan bli Killing You," Dr. Ray Strand råder redusere betennelse med tilskudd av fiskeolje rik på omega-3 fettsyrer, mens begrense kosten mettet fett. Mettet fett består ofte av omega-6 fettsyrer og en ledende årsak til inflammasjon. Målet for ikke mer enn en 2: 1-forhold mellom omega-6 fettsyrer til omega-3 fettsyrer. Omega-6 fettsyrer finnes i salatdressinger, bakevarer og mange prepackaged matvarer.

dosering Retningslinjer

Begynn et regime ved å ta 3000 milligram (mg) av fiskeolje per dag med et måltid. Inflammatoriske tilstander krever så mye som 10.000 mg per dag.

Syntetisk Fish Oil

The Natural News Network råder hoppe høyt priset reseptbelagte syntetisk fiskeolje for å senke moderat høye triglyseridnivåer siden det også hever LDL-kolesterolet. Imidlertid kan fordelene oppveier risikoen for personer med triglyseridnivåer over 500 mg / dl.